0 نظر
206 بازدید

۱۰۰۰گردان سایبری در کشور ساماندهی شد

double-quot
شهرکرد – جارپرس – رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تهدیدات سایبری دشمن، از ساماندهی ۱۰۰۰گردان سایبری در سطح کشور با حضور نیروهای انقلابی خبر داد.

کد خبر : 30877
تاریخ انتشار : شنبه 16 شهریور 1398 - 4:58
۱۰۰۰گردان سایبری در کشور ساماندهی شد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، غلامرضا سلیمانی روز شنبه در پاسخ به این سوال که بسیج در برابر تهدیدات سایبری دشمن چه برنامه ای دارد؟گفت: حضور نیروی انقلابی در فضای مجازی نسبت به گذشته شرایط بهتری پیدا کرده است و بسیج توانسته است با سازماندهی جوانان با انگیزه و پرتحرک و دارای تخصص در حوزه فضای مجازی ، تحت عنوان گردان های سایبری، ۱۰۰۰گردان سایبری ساماندهی کند.

سلیمانی افزود : دشمن از حضور سازمان یافته جوانان انقلابی در فضای مجازی بارها اظهار نگرانی کرده است و همین اظهار نگرانی دشمن از ساماندهی این نیروهای انقلابی ، بیانگر تحرکی است که ایجاد شده است و این حضور توسعه و اعتلا پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، در خصوص برنامه های محرومیت زدایی بسیج نیز گفت : سازمان بسیج سازندگی در سال گذشته در دهه فجر اجرای ۴۰ هزار طرح محرومیت زدایی ، سازندگی و اشتغالزایی را در دستورکار خود قرار داد که این طرحهای با همکاری سپاه پاسداران ، مردم و دستگاه های اجرایی آغاز شد.

به گفته وی، تاکنون ۲۰ هزار طرح از این میزان در مناطق محروم و کمتر برخوردار به بهره برداری رسیده است و این روند ادامه خواهد داشت.

وی گفت: رسیدگی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در کانون توجه همه دستگاه های نظام جمهوری اسلامی ایران از جمله بسیج و سپاه قرار دارد .
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به منظور شرکت در یادواره شهدای عشایری چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده بود.

یادواره ۴۵۰ شهید عشایری چهارمحال و بختیاری به استقبال از کنگره ۱۰ هزار شهید عشایری در مصلای امام خمینی (ره) شهرکرد برگزار شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.