یک تیم تروریستی در نودشه منهدم شد
تهران – جارپرس – قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای از انهدام یک تیم تروریستی در منطقه مرزی نودشه استان کرمانشاه عصر امروز (شنبه) خبر داد.به گزارش جارپرس از روابط عمومی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی، دراطلاعیه قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه آمده است: در پی نفوذ یک تیم تروریستی ضد انقلاب از منطقه مرزی نودشه در استان کرمانشاه برای انجام اقدامات خرابکارانه و ضد امنیتی، این تیم توسط رزمندگان دلاور قرارگاه نجف نیروی زمینی سپاه مورد شناسایی و تعقیب قرار گرفته و مقارن عصر امروز در یک درگیری به طور کامل منهدم شد.
این اطلاعیه می افزاید: در این درگیری سه تروریست به هلاکت رسیده و یک تروریست دیگر به شدت زخمی شد. همچنین یکی از نیرو های بسیجی بومی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
در این اطلاعیه بر اشراف اطلاعاتی و آمادگی همه جانبه رزمندگان نیروی زمینی سپاه و دیگر نیروهای امنیتی حاضر در منطقه برای مقابله با هرگونه عرض اندام گروهک های ضد انقلاب و معاند تاکید شده است.
این اطلاعیه می افزاید: در این عملیات موفق مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات و تجهیزات از تروریستها کشف و ضبط شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.






ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰