گوشت قربانی را ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید
امید حاج محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: به مردم توصیه می کنیم برای ایجاد شرایطی مشابه پیش سرد، گوشت های قربانی که فردا آماده و توزیع می شود را در یخچال قرار دهند و از مصرف آن در همان روز عید خودداری کنند و روز بعد از قربانی، به تقسیم و مصرف آن اقدام کنند.
وی یادآور شد، قرار بر این است کشتارگاه های مربوط به شهرداری و خصوصی در روز عید قربان،Â هیچ مبلغی از مردمی که نذورات دارند را دریافت نکنند.
حاج محمدی با بیان اینکه ناظران بهداشتی و ذبح شرعی در کشتارگاه ها مستقر هستند، ادامه داد: اکیپ ها و بازرسان در ۱۳ نقطه خرید و فروش دام حضور دارند تا با نظارت این اجازهÂ را برای دام های بیمار صادر نکنند.
مدیرکل دامپزشکی کرمانشاهÂ با تاکید براینکه توصیه می کنیم از ذبح دام در منازل خودداری شود، ادامه داد: در غیر این صورت افراد می توانند با شماره تلفن ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ارتباط برقرار کنندÂ تا اکیپ های مستقر در دامپزشکی در منزلÂ حاضر شوند و علاوه بر نظارت، موارد تهدیدکننده آلودگی و نکات بهداشتی را بیان کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰