0 نظر
73 بازدید

گفتگوی وزرای جنگ آمریکا و اسرائیل درباره ایران و شیوع فلج اطفال در غزه

double-quot تهران- جارپرس- لوید آستین وزیر دفاع آمریکا با یوآو گالانت وزیر جنگ اسرائیل درباره پاسخ احتمالی ایران به اسرائیل و شیوع فلج اطفال در نوار غزه گفتگو کردند.
کد خبر : 144078
تاریخ انتشار : جمعه 2 شهریور 1403 - 18:40
گفتگوی وزرای جنگ آمریکا و اسرائیل درباره ایران و شیوع فلج اطفال در غزه

به گزارش جارپرس از ایرنا، پاتریک (پت) رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: لوید آستین وزیر دفاع آمریکا و یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم اسرائیل در مورد احتمال حمله ایران و “نیروهای وابسته به آن” به اسرائیل گفتگو کرده اند.

وی افزود: علاوه بر این، دو طرف در مورد وضعیت انسانی در غزه و “نیاز به رسیدگی به گسترش احتمالی فلج اطفال” گفتگو کردند.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا ادامه داد : «آستین به گالانت اطلاع داد که واشنگتن به نظارت بر برنامه ریزی حمله از سوی ایران و نیروهای وابسته آن ادامه می دهد و در سراسر منطقه برای دفاع از اسرائیل و حفاظت از نیروها و تاسیسات آمریکا به خوبی آماده است.”

آستین در پستی در رسانه اجتماعی ایکس تایید کرد که با گالانت گفتگو کرده است.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که از ابتدای جنگ غزه  در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید که ۳۳ درصد این شهدا را کودکان، ۸.۶ درصد را سالخوردگان و ۱۸.۴ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

عملیات طوفان الاقصی که پس از سالها جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گرفت، منجر به کشته شدن ۱۱۳۹ اسرائیلی شد. وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که از ابتدای جنگ غزه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید.

با گذشت بیش از ۱۰ ماه از حمله رژیم اسرائیل، بخش وسیعی از نوار غزه در بحبوحه محاصره فلج‌کننده و انسداد ورود مواد غذایی، آب تمیز و داروها ویران شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.