0 نظر
207 بازدید

گرمای کم سابقه در استرالیا به صنعت کشاورزی این کشور آسیب زده است

double-quot

کوالالامپور-جارپرس-سازمان هواشناسی استرالیا با اعلام گسترده شدن موج گرمای کم سابقه در این کشور به میزان بیش از ۴۰ درجه گزارش داد: استرالیا در سال ۲۰۱۷ نیز سومین سال گرم ثبت شده در تاریخ خود را پشت سر گذاشت که این گرمایش جهانی به صنعت کشاورزی کشور آسیب زده است.

کد خبر : 24355
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 21 دی 1396 - 5:45
گرمای کم سابقه در استرالیا به صنعت کشاورزی این کشور آسیب زده است

به گزارش جارپرس از ایرنا به نقل از ‘شبکه خبری ای بی سی ‘، سازمان هواشناسی استرالیا در پی بروز موج گسترده گرما با ارائه گزارش سالانه در این زمینه اعلام داشت به دلیل غیبت چرخه آب و هوایی «ال نینو»، گرمای سال گذشته این کشور، غیر منتظره بوده و گزارش های کشاورزان حاکی از آن است که مزارعشان بسیار آسیب دیده است.
«بلیر تروین» از کارشناسان ارشد سازمان هواشناسی استرالیا دراین زمینه گفت : گرمای تاریخی در استرالیا در غیبت «ال نینو» نشان می‌دهد که دمای زمین تحت تأثیر گرمایش جهانی در حال افزایش پیدا کردن است.
«ال نینو» یک چرخه مشهور آب و هوایی است که وقوع آن باعث ناهنجاری‌های بزرگ آب و هوایی اعم از خشکسالی و قحطی می‌شود که معمولا از آن به عنوان دلیلی برای کاهش باران در استرالیا یاد می‌شود ،اما با وجود آنکه این پدیده در سال ۲۰۱۷ رخ نداد، استرالیا یکی از گرمترین سال‌های تاریخ خود را پشت سر گذاشت.
در همین حال درپی بروز موج گرما در روزهای اخیر دراین کشور ،مرگ مرجان‌های آبی در منطقه «دیواره بزگ مرجانی» استرالیا گزارش شده که این پدیده برای اولین بار در این منطقه ثبت شده در میراث جهانی یونسکو در آب‌های اقیانوسی شمال شرق استرالیا، رخ داده است.
همچنین رسانه های محلی در مورد موج گسترده گرمای هوا در استرالیا گزارش دادند: تاکنون مرگ صدها خفاش در شهر «کمپل تاون» استرالیا در اثر گرما از بین رفته اند.
اکنون در حالی که در نیم‌کره شمالی زمین ،برخی از کشورهای جهان زمستان سردی را با دمای زیر صفر سپری می‌کنند، در استرالیا در نیم کره جنوبی زمین، دمای هوا تا بیش از ۴۰ درجه ثبت شده که باعث مرگ بسیاری از جانوران و آبزیان شده است.
آسیب به زمین های کشاورزی ناشی از گرما در حالی رخ داده که استرالیا چهارمین کشور تولیدکننده گندم در جهان است و در آمد صنعت کشاورزی برای این کشور حوزه اقیانوسیه ۴۷ میلیارد دلار برآورد شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.