کم فروشی در تولید کره

تهران – جارپرس – رییس اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: عده ای از متقلبین برای بالا بردن وزن کره، مقداری آب یا کازئین (پروتئین مخصوص شیر) به آن می افزایند.

به گزارش جارپرس از سازمان غذا و دارو، علی اکبر دادمهر ، افزودن آب به کره را به عنوان یکی از انواع کم فروشی در مواد غذایی برشمرد واز مردم خواست قبل از خرید فرآورده های غذایی به نشان سازمان غذا و دارو توجه کنند.
وی خاطرنشان کرد: مقدار آب موجود روغن حیوانی حدود صفر درصد و مقدار آب موجود در کره حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد است و با افزودن آب به کره ، مقدار آب کره از حدود ۲۰ درصد به حدود ۴۰ درصد افزایش می یابد که برای سهولت جذب آب مقداری کازئین، کازئینات سدیم یا مواد جاذب رطوبت دیگری مانند کلروسدیم به کره اضافه می کنند که موجب اضافه شدن وزن آب و کازئین به وزن کره می شود و از مقدار چربی آن کاسته می شود.
رییس اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: اضافه کردن چربی های حیوانی یا نباتی مانند مارگارین به کره از دیگر تقلبات به شمار می رود و دلیل چنین تقلبی ، ارزان بودن قیمت روغن و چربی ها نسبت به کره است .
دادمهر یادآور شد: کم فروشی درتولید مواد غذایی به شکلهای مختلف صورت میپذیرد؛ یکی دیگر از مهمترین آنها را علاوه بر مورد نامبرده شده، مخلوط کردن کره با مواد رنگی به منظور زرد رنگ کردن کره است.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در پایان از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فراوردههای غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را در آن مورد توجه قرار دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰