0 نظر
188 بازدید

کمیته شناسایی ساختمان‌های ناایمن منطقه یک تهران تشکیل شد

double-quot تهران - جارپرس - سرپرست دادسرای ناحیه یک تهران گفت: کمیته شناسایی و تعیین تکلیف ساختمان‌های ناایمن منطقه یک تهران به دستور دادستان و با عضویت نمایندگان سازمان‌های مسئول در شهرداری ناحیه یک تشکیل شد.
کد خبر : 92355
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 10 خرداد 1401 - 15:19
کمیته شناسایی ساختمان‌های ناایمن منطقه یک تهران تشکیل شد

 

به گزارش جارپرس از ایسنا به نقل از قوه قضاییه، محمد حسین جعفری بیان کرد: حسب دستورصادره از سوی معاون دادستان در امور پیشگیری از وقوع جرم وحقوق عامه مبنی بر تشکیل کمیته شناسایی و تعیین تکلیف ساختمان‌های ناایمن در منطقه یک تهران، در تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۱ کمیته‌ای متشکل از ۱۵ عضو در خارج از وقت اداری در شهرداری ناحیه یک تشکیل شد.

وی افزود: بعد از تشکیل جلسه مزبور اینجانب به اتفاق شهردار منطقه یک و جمعی از مدیران شهری و سازمان آتش نشانی، از مجتمع‌های تجاری قائم، تندیس و ارگ تهران بازدید به عمل آوردیم که در نتیجه آن برای بعضی از مجتمع‌ها به لحاظ عدم رعایت استاندارد و ناایمن بودن، اخطار رفع خطر صادر شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.