کشورهای اسلامی ظرفیت حل بحران میانمار را دارند
به گزارش جارپرس از ایرنا،’محمد عظمی عبدالحمید’ رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی (ماپیم)گفت: باید ائتلافی تشکیل شود و به میانمار فشار وارد شود، زیرا این کشور انکار را در صدر اصلی ترین اقدامات خود قرار داده و به تذکرات جامعه بین الملل نیز توجهی ندارد.
وی تاکید کرد: در حالی که جهان شاهد بی رحمانه ترین خشونت ها و سرکوب ها است، اما میانمار همچنان ادعا می کند که سرکوبی وجود ندارد.
رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی افزود: همکاری مهم بین کشورهای تاثیرگذار باید انجام شود و هر گزینه احتمالی علیه میانمار را در جلسات خود مورد بررسی قرار دهند، به گونه ای که از رسانه ها، روابط دیپلماتیک، ابزار سیاسی، تجاری و اقتصادی به منظور در فشار گذاشتن میانمار استفاده شود.
وی تاکید کرد: به نظر می رسد که برخی نهادهای بین المللی سیاست نرمش و مصالحه را در قبال میانمار پیش گرفته اند و در تلاش های خود به منظور رسیدگی به مسئله روهینگیا چندان جدی نیستند.
به گفته وی، صحبت ها و اقداماتی که توسط این قبیل نهادها انجام شده، به طور عمده محدود به کمک به آوارگان است، ولی ریشه این بحران که همان انکار حقوق شهروندی روهینگیایی هاست همچنان حل نشده باقی مانده است، خشونت های ادامه دارد و نقض حقوق بشر همچنان قابل مشاهده است.
رئیس سازمان اسلامی شورای مشورتی مالزی تاکید کرد که باید میانمار را به دادگاه های بین المللی کشاند، روابط دپیلماتیک با این کشور را قطع کرد تا خشونت ها در استان راخین پایان یابد.
وی تصریح کرد: به دلیل خشونت هایی که علیه مسلمانان روهینگیا انجام شده، اکنون این موضوع به یک مسئله مهم تبدیل شده که نظامیان این کشور مسلمانان را هدف قرار داده و انواع خشونت ها را علیه آنها اعمال می کنند.
‘محمد عظمی عبدالحمید’ افزود: این خشونت ها به حدی رسیده که دیگر کسی نمی تواند به سادگی از آن عبور کند. این بحران اکنون به یک موضوع نیابتی تبدیل شده زیرا برخی کشورها حمایت از میانمار را برگزیده اند.
وی با این عنوان که روهینگیایی ها قربانی شده اند و اکنون موضوعات پیرامون آن منطقه را نیز تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد که نمی توان این قبیل خشونت را نادیده گرفت.
‘محمد عظمی عبدالحمید’ در پایان گفت: میانمار مدعی داخلی بودن این موضوع است و نباید در امور داخلی این کشور دخالت شود. اما برخلاف ادعای میانمار، نمی توان این ادعای مسخره و مضحک را مورد پذیرش قرار داد. این مشکل اکنون از میانمار فراتر رفته و همه کشورهای منطقه را در برگرفته است، از اینرو سایر کشورها حق دارند که برای حل این موضوع اقدام کنند.
در دور جدید خشونت های ارتش میانمار و گروههای بودایی افراطی علیه اقلیت روهینگیا در میانمار تاکنون حدود یک هزار نفر کشته و بیش از ۶۰۰ هزار نفر از این کشور به بنگلادش فرار کرده اند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰