کشف سنگهای ایتالیایی در جنوب تهران


به گزارش جارپرس از ایسنا، سرهنگ علی ولیپور گودرزی دراین خصوص گفت: به دنبال اطلاع ماموران پلیس از دپوی سنگهای خارجی و تزئینی ساختمان قاچاق در انبارهای شورآباد، عوامل عملیاتی پلیس امنیت اقتصادی در محل حاضر شده و به بررسی میدانی پرداختند که در جریان آن مشاهده شد مقادیری کالا از نوع سنگ خارجی محصول کشور ایتالیا به متراژ ۳۳هزار مترمربع در این انبار مربع دپو شده است.
وی با بیان اینکه هیچگونه سند و مدرک گمرکی پیرامون قانونی بودن این سنگها به پلیس ارائه نشده بود، گفت: مالک سنگها نیز در محل حاضر شده و اعلام کرد که مدارک گمرکی را ندارد که در همین راستا محل مذکور توقیف و در این خصوص پروندهای هم تشکیل شد.
رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه در این خصوص یک نفر نیز دستگیر شد، گفت: کارشناسان ارزش ریالی اموال قاچاق کشف شده را دست کم ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کردند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰