کاهش آستانه تحمل و اضطراب و بروز تصادفات رانندگی



به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از دبیرخانه نخستین کنگره ملی روانشناسی ترافیک، حسین پورشهریار اظهار کرد: عوامل متعددی در بروز تصادفات نقش دارد که خودرو، وضعیت جادهای و عوامل انسانی از عمده علل مؤثر در بروز تصادفات به شمار میرود؛ بنابراین برای پیشگیری از تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن باید به این سه مساله توجه جدی داشت.
عضو هیأت علمی روانشناسی کاربردی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: عامل انسانی یک عامل پیچیده در پیشگیری از تصادفات به شمار میرود و مجموعهای از متغیرها را شامل میشود؛ بنابراین بررسی آن نسبت به عامل خودرو و وضعیت جادهای پیچیده تر است.
رئیس نخستین کنگره ملی روانشناسی ترافیک با اشاره به این که طی ۱۰ سال گذشته آمار تصادفات کاهش یافته است، گفت: این آمار از ۲۷ هزار کشته به دلیل تصادفات به حدود ۱۶ هزار رسیده است و این در حالی بوده که آمار خودرو و میزان تردد در جادهها افزایش داشته است.
پورشهریار بیان داشت: نرخ رشد تصادفات و کشته های ناشی از آن کاهش یافته است ولی با این وجود اگر بخواهیم شاهد کاهش بیشتری در این راستا باشیم باید به عامل انسانی در بروز و پیشگیری از تصادفات توجه بیشتری شود.
وی اضافه کرد: توجه به عامل انسانی شامل مسائل مختلفی همچون فرهنگ سازی و توجه به روانشناختی فردی و اجتماعی است و بنابر ضرورت توجه به این مساله نسبت به برگزاری کنگره ملی روانشناسی ترافیک اقدام شده است.
رئیس نخستین کنگره ملی روانشناسی ترافیک گفت: سلامت روان یعنی عدم حضور نشانههای روانی در فرد و کاهش توجه و تمرکز، همچنین کاهش آستانه تحمل از جمله نشانههایی است که موید به خطرافتادن سلامت روان است.
پورشهریار عنوان کرد: کاهش آستانه تحمل نشانهای از اختلال روان است و در رفتار رانندگی افراد بسیار تاثیرگذار محسوب میشود. همچنین افراد مضطرب رانندگی تهاجمی دارند و این موضوع تصادفات رانندگی را چندین برابر میکند که این مشکل در رانندگان جوان بیشتر نمودار است.
نخستین کنگره ملی روانشناسی ترافیک با هدف کاهش تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن در روزهای ۲۱ و ۲۲ آذرماه در مرکز همایشهای بین المللی شهید بهشتی برگزار میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰