0 نظر
250 بازدید

چهار نیروگاه خورشیدی در همدان بهره برداری شد

double-quot
همدان – جارپرس – چهار نیروگاه خورشیدی به طور همزمان امروز (سه شنبه) با حضور معاون اول رییس جمهوری و وزیر نیرو در شهرستان کبودراهنگ از توابع استان همدان بهره برداری شد.
کد خبر : 28585
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 بهمن 1397 - 6:30
چهار نیروگاه خورشیدی در همدان بهره برداری شد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، این نیروگاه ها هرکدام با ظرفیت هفت مگاوات وارد شبکه برق رسانی شدند که با ورود این نیروگاه ها به چرخه تولید برق، تعداد نیروگاه های خورشیدی استان همدان به ۶ نیروگاه افزایش یافت.
با بهره برداری از این چهار نیروگاه، ظرفیت نیروگاه های خورشیدی همدان به ۴۵ مگاوات رسید.
هفت میلیون یورو توسط بخش خارجی در هرکدام از این نیروگاه ها سرمایه گذاری شده که در مجموع ۲۸ میلیون یورو برای ساخت این چهار نیروگاه هزینه شده است. 
نیروگاه های خورشیدی «باباطاهر» در شهرستان فامنین، «بشیک تپه» و «شهدای همدان» در شهرستان کبودراهنگ و «بوعلی» در شهرستان همدان چهار نیروگاهی هستند که وارد شبکه توزیع برق استان شدند.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین آمار ۱۰۰ درصد از جمعیت شهری و روستایی همدان در قالب ۷۳۶ هزار مشترک از نعمت برق برخوردار هستند.
در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، چهار نیروگاه خورشیدی، ۲ واحد صنعتی فروسیلیس، یک کارخانه دارو سازی و یک کارخانه فولاد در استان همدان توسط معاون اول رییس جمهوری بهره برداری می شود.
جهانگیری در این سفر با حضور در شهرک صنعتی ویان واقع در شهرستان کبودراهنگ، علاوه بر بازدید و بهره برداری از واحد صنعتی فولاد راد، چهار نیروگاه خورشیدی ۷ مگاواتی را به طور همزمان در سطح استان افتتاح خواهد کرد.
وی در ادامه برنامه های این سفر یک روزه، کارخانه هگمتان دارو در شهرستان تویسرکان را بهره برداری و سپس از شهرک مبل و منبت شهرستان ملایر بازدید می کند.
افتتاح ۲ واحد صنعتی فروسیلیس آذرخش و غرب پارس در شهرستان ملایر و شرکت در جلسه شورای اداری استان که با حضور کارآفرینان، نخبگان و جوانان این استان برگزار می شود از دیگر برنامه های سفر یک روزه معاون اول رییس جمهوری در سفر به استان همدان است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.