0 نظر
150 بازدید

چرا قریب به ۳۰ نفر در حادثه سیل تهران قربانی شدند؟

double-quot تهران - جارپرس - یک عضو مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ترک فعل و تخلف برخی از مدیران در وقوع سیل در استان تهران محرز است، تاکید کرد: مسئولان مرتبط باید پاسخگو باشند.
کد خبر : 97638
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 مرداد 1401 - 11:05
چرا قریب به ۳۰ نفر در حادثه سیل تهران قربانی شدند؟

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، محسن پیرهادی عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت:

«علل قربانی شدن قریب به ۳۰ تن از هموطنانمان در حادثه سیل تهران را با حضور مدیران ذیربط در مجمع نمایندگان استان بررسی کردیم.

ترک فعل، اهمال‌کاری و تخلف برخی مدیران، محرز است؛ مسئولان مرتبط باید پاسخگو باشند.»

بدنبال وقوع سیل چهارشنبه شب گذشته در امامزاده داوود تهران، جمعی از نمایندگان مجمع تهران در محل حادثه حضور یافتند و روز گذشته نیز  جلسه مجمع نمایندگان استان تهران با حضور مدیران اجرایی به منظور بررسی ابعاد و علل وقوع سیل اخیر در تهران برگزار شد.

توضیحات محسن پیرهادی پیرامون بازدید میدانی از محل وقوع سیل در امام زاده داوود را در اینجا بخوانید.

چهارشنبه‌شب گذشته، بارش شدید باران منجر به بوجود آمدن حجم بالایی از سیلاب و گل و لای در منطقه امامزاده داوود و در نهایت وقوع سیل شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.