چراغ سبز بلژیک به پناهندگی رهبر کاتالونیا



به گزاش جارپرس از ایرنا، تئو فرانکن در گفت و گو با تلویزیون بلژیکی وی تی ام گفت: اگر اوضاع (کاتالونیا) را در نظر بگیرید، (اعطای پناهندگی) نامتصور نخواهد بود. آنها (دولت اسپانیا) پیشاپیش در مورد حکم زندان صحبت می کنند و مسئله این است که محاکمه (کارلس پوجدمون) تا چه حد منصفانه باشد.
وی افزود که در آنصورت (پناهندگی) استرداد پوجدمون برای اسپانیا دشوار خواهد بود.
به گزارش رویترز، در حالیکه بیشتر سران کشورهای اروپایی از اظهارنظر در مورد بحران کاتالونیا خودداری کردند، شارل میشل نخست وزیر بلژیک خواهان گفت و گو میان مادرید و بارسلون شد.
روابط بلژیک و اسپانیا در آخرین دهه قرن بیستم و اوائل قرن بیست و یکم به سردی گرائید. بروکسل در آن زمان یک زوج اسپانیایی متهم به همکاری با گروه مسلح جدایی طلب باسک (اتا) را به مادرید مسترد نکرد.
به گزارش ایرنا، پس از آنکه پارلمان منطقه خودمختار کاتالونیا در روز جمعه (۵ آبان) اعلام استقلال کرد، قانونگذاران اسپانیایی خودمختاری این منطقه را به حال تعلیق درآورده و مادرید با عزل مسئولان محلی، معاون نخست وزیر را به ریاست کاتالونیا منصوب کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰