0 نظر
250 بازدید

پیش‌فروش خودروهای بدون مجوز غیرقانونی است

double-quot تهران - جارپرس - رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فروش یا پیش‌فروش تمام خودروهایی که مجوز محیط زیست را نگرفته اند، غیرقانونی است و بر اساس پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست جلوی این تخلف گرفته می‌شود.
کد خبر : 48339
تاریخ انتشار : شنبه 2 اسفند 1399 - 13:28
پیش‌فروش خودروهای بدون مجوز غیرقانونی است

به گزارش جارپرس از ایسنا عیسی کلانتری تاکید کرد: خودروهای جدیدی که مجوز محیط زیست را اخذ نکرده‌اند اجازه پیش‌فروش ندارند.

معاون رییس جمهوری با تاکید بر اینکه مساله پیش‌فروش خودرو بدون اخذ مجوز محیط زیست به ریاست جمهوری منعکس شده است، تصریح کرد: این موضوع را به ریاست جمهوری منعکس کرده‌ایم تا جلوی این کار را بگیرند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که مجوز سازمان حفاظت محیط زیست اخذ نشود اجازه پیش فروش خودرو را ندارند، گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز گفته که من اجازه پیش فروش ندادم و باید جلوی این کار گرفته شود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.