پیشبینی دبیر کل کانون صرافان از نرخ دلار


به گزارش جارپرس از ایسنا، سعید مجتهدی با بیان اینکه روند بازار ارز در ماههای اخیر نزولی بوده است، اظهار کرد: در سه ماهه اخیر، قیمت دلار از ۳۰ هزار و ۵۰۰ تومان وارد کانال ۲۵ هزار تومان شده و در صرافیها نیز به ۲۴ هزار تومان رسیده است.
وی منشاء روند نزولی بازار ارز را در عواملی همچون افزایش قیمت نفت، نتایج امیدوارکننده از مذاکرات وین، جدی شدن رفع تحریمها و نظایر آن دانست و گفت: با توجه به اینکه نرخ دلار در بودجه سال آینده ۲۳ هزار تومان بسته شده، بنابراین احتمال اینکه نرخ دلار به پایینتر از ۲۳ هزار تومان برسد، بسیار کم است.
دبیر کل کانون صرافان درباره پیشبینی خود از نرخ دلار نیز تاکید کرد: در شرایطی که بودجه سال آینده با دلار ۲۳ هزار تومانی بسته شده است، در صورت تداوم روند نزولی در بازار ارز هم نرخ دلار به کمتر از ۲۳ هزار تومان نمیرسد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰