0 نظر
228 بازدید

پنتاگون: تصمیم جدیدی درباره عراق و افغانستان گرفته نشده است

double-quot تهران - جارپرس - سخنگوی وزارت دفاع آمریکا سه‌شنبه به خبرنگاران گفت، ایالات متحده هنوز درباره موقعیت‌های نظامی خود در عراق یا افغانستان تصمیمی اتخاذ نکرده است.
کد خبر : 46756
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 بهمن 1399 - 12:44
پنتاگون: تصمیم جدیدی درباره عراق و افغانستان گرفته نشده است

به گزارش جارپرس از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جان کربی، سخنگوی پنتاگون گفت: فکر می‌کنم سطح کنونی نیروها در عراق حدود ۲۵۰۰ تن باشد. هنوز هیچ تغییراتی در این رابطه وجود ندارد که به اطلاع شما برسانم. در خصوص افغانستان هم، هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است و آمریکا همچنان به یک سازش سیاسی متعهد است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا در دو ماه پایانی کارش، شمار نیروها در عراق و افغانستان را به ۲۵۰۰ تن در هر کدام از این کشورها کاهش داد. پس از ترور سردار سلیمانی، آمریکا در اوایل ۲۰۲۰ خروج تدریجی از عراق را آغاز کرد.

این کشتار بیرحمانه موجب شد تا پارلمان عراق خواستار اخراج کامل نیروهای آمریکایی از کشورشان شود و عراق در جریان بهار، تابستان و پاییز ۲۰۲۰ شاهد خروج نیروهای آمریکایی و تحویل پایگاه‌های نظامی به عراقی‌ها بود.

کمپینی با وعده پایان دادن به “جنگ‌های بی‌پایان” در کشورهای خارجی یکی از وعده‌های اصلی ترامپ بود و این رئیس جمهور سابق در پایان دوره ریاستش به این می‌بالید که جنگی را آغاز نکرده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.