0 نظر
213 بازدید

پاداش ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای ارائه اطلاعاتی از سرکرده جبهه النصره

double-quot تهران - جارپرس - وزارت امور خارجه آمریکا برای اطلاعاتی از سرکرده جبهة النصرة، پاداش ۱۰ میلیون دلاری اختصاص داد.
کد خبر : 39004
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 6 آذر 1399 - 0:22
پاداش ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای ارائه اطلاعاتی از سرکرده جبهه النصره

به گزارش جارپرس از ایسنا، به نقل از میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه آمریکا امروز چهارشنبه پاداش ۱۰ میلیون دلاری برای اطلاعات درستی درباره «ابو محمد الجولانی»، سرکرده گروه تروریستی «جبهه النصره» اختصاص داد.

این وزارت در بیانیه‌ای گفت: پاداش عدالت در وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص اطلاعاتی از الجولانی، سرکرده جبهه النصره، ۱۰ میلیون دلار به عنوان پاداش اختصاد داده است.

الجولانی، بنیانگذار گروه تروریستی جبهه النصره، شاخه گروه تروریستی القاعده در سوریه است که در ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۶ در این کشور آغاز به کار کرد و نام خود را به جبهه فتح الشام تغییر داد.

جبهه فتح الشام که دومین گروه تروریستی بزرگ پس از داعش بود در اواخر ژانویه ۲۰۱۷ ادغام با ۴ گروه تروریستی دیگر در گروه تروریستی تحریر الشام را اعلام کرد.

آمریکا اخیرا سلسله حملات هوایی در سوریه علیه تحریر الشام انجام داد و تعدادی از فرماندهان و مسلحان آن را به قتل رساند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.