١٣ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانک سرمایه برنگشته است



رسول قهرمانی روز دوشنبه در نهمین جلسه رسیدگی به اتهامات اعضای هیات مدیره سابق بانک سرمایه درباره روشن شدن نقش محمدرضا خانی، مدیرعامل اسبق این بانک، ای مطلب را عنوان کرد.
وی درباره معرفی آقای ریخته گران و ارتباط وی با اتهامات خانی، گفت: ریخته گران ٣٨ درصد از سهام بانک سرمایه را داشته و این بدین معنا است که نفوذ مدیریتی و اطلاعاتی در بانک داشته و بسیاری از سپرده ها و منابع بانکی را به سمت شرکت های خود هدایت کرده است.
نماینده دادستان اضافه کرد: ریخته گران در شعبه سوم دادسرای امور اقتصادی ممنوع المعامله بوده و حق انعقاد هیچ قراردادی را نداشته است.
قهرمانی درباره فعالیت های شرکت سایه گستر گفت: مصوباتی در تاریخ دوم و یازدهم اردیبهشت ماه ٩۵ از سوی هیأت مدیرعامل بانک سرمایه مصوب شد که مقرر گردید ۵٠ میلیارد تومان برای تاسیس هلدینگ به این شرکت داده شود همچنین ١٠٠ میلیارد تومان هم بابت افزایش سرمایه به این شرکت داده شود.
وی اضافه کرد: هیچ گزارش توجیهی برای افزایش سرمایه از سوی شرکت سایه گستر ارائه نشده است، مچنین افزایش سرمایه باید بر اساس مصوبه مجمع شرکت باشد و در روزنامه رسمی نیز ثبت شود که هیچیک از این اقدامات صورت نگرفته است.
نماینده دادستان گفت: در تاریخ یازدهم اردیبهشت ماه ٩۵ که مصوبه یادشده از سوی هیأت مدیره بانک سرمایه منعقد می شود، در همان روز ١٠٠ میلیارد تومان قرارداد با آقای ریخته گران انجام می شود.
قهرمانی درباره اینکه منبع تأمین این پول کجا بوده است، افزود: این مبلغ از حساب بدهکاران داخلی بانک سرمایه برداشت شده است و منظور این است که از این حساب باید به طور موقت پول برداشت و به فوریت پر شود.
* شرکت سایه گستر، حیات خلوت مدیران بانک سرمایه
وی شرکت سایه گستر را حیات خلوت مدیران بانک سرمایه اعلام کرد و گفت: این شرکت موریانه وار اموال بانک را خورده است.
قهرمانی ادامه داد: خانی ادعا می کند که قیمت تمام شده پول بیشتر از مصوب بانک مرکزی بوده و سایه گستر ٢٧ درصد می توانسته سود بدهد در حالی که هیچ سود و حتی اصل تسهیلات هم برنگشته است.
وی ادامه داد: بنا بوده است که ۴۴۵ میلیارد تومان به آقای ریخته گران که ممنوع المعامله و تحت تعقیب هم بوده تسهیلات داده شود که بعد از ارائه ٨٠ میلیارد تومان بازپرس شعبه سوم دادسرای امور اقتصادی متوجه موضوع می شود و مدیرعامل شرکت سایه گستر که فردی به نام زارع پور بود را احضار می کند.
قهرمانی اضافه کرد: بعد از آن زارع پور به دلیل ارائه گزارش به بازپرس از سمت خود عزل می شود.
وی درباره تفاهم نامه بانک تجارت و بانک سرمایه افزود: زمانی که پرونده ریخته گران در دادسرای امور اقتصادی مطرح بود به سرپرست دادسرای امور اقتصادی اعلام کردند که ما اموالی داریم که می خواهیم با بدهی ها، تهاتری کنیم؛ در آن زمان طی تفاهم نامه ای مقرر شد تا اموال ریخته گران در ذهن بانک تجارت قرار گیرد و بانک تجارت قائم مقام شود و اموال را ارزیابی و اعتبارسنجی کند و بدهی های بانکی را محاسبه کند.
قهرمانی افزود: بعد از آن بانک ها گفتند که بانک تجارت صلاحیت این کار را ندارد و در نهایت تفاهم نامه بانک تجارت عملی نشد و بانک تجارت از ایفای تعهدات ریخته گران باز ماند.
نماینده دادستان گفت: بعد از آن ریخته گران نامه ای به بانک سرمایه می زند که اموال ما در اختیار بانک تجارت است که نمی تواند بگیرد و بهتر است بانک سرمایه بدهی های مرا تسویه کند و بعد از آن بانک سرمایه در اموال من شریک شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰