وزارت خارجه اقدام صهیونیست ها در بستن درهای مسجدالاقصی را محکوم کرد

تهران – جارپرس – سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بستن در های مسجدالاقصی بر روی نمازگزاران را از سوی رژیم صهیونیستی محکوم کرد.
کد خبر : 21651
تاریخ انتشار :
یکشنبه 25 تیر 1396 - 3:48

به گزارش جارپرس، ‘بهرام قاسمی’ سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: اقدام رژیم صهیونیستی در بستن مسجدالاقصی به روی نمازگزاران امری محکوم، مذموم و خلاف اصول بنیادین حقوق بشر و قواعد حقوق بشردوستانه است.
وی افزود: رژیم اشغالگر قدس در کنار همه جنایات، تجاوزگری ها و نقض حقوق اولیه فلسطینیان این بار در بدعتی خطرناک آزادی مذهبی و حقوق مسلمانان فلسطینی را نشانه رفته است که عواقب خطرناکی در پی خواهد داشت.
قاسمی ضمن تاکید بر لزوم بازشدن هرچه سریع تر مسجد الاقصی به روی مسلمانان از همه کشورهای آزاده جهان و مجامع بین المللی خواست این رژیم را تحت فشار قرار داده تا حداقلِ حقوق مردم سرزمین های تحت اشغال را رعایت کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰