0 نظر
213 بازدید

وزارت جهاد کشاورزی روزانه قیمت اقلام خوراکی را اعلام کند

double-quot تهران - جارپرس - جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز سه‌شنبه به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار و وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی گزارش‌های جداگانه‌ای از تلاش برای تنظیم بازار و قیمت کالاها ارائه کردند.
کد خبر : 73333
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 آبان 1400 - 14:26
وزارت جهاد کشاورزی روزانه قیمت اقلام خوراکی را اعلام کند

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، در این گزارش لزوم هماهنگی بیشتر و تقسیم کار جدید بین دستگاه‌های مسئول مطرح و مقرر شد در امر نظارت بر قیمت اقلام خوراکی در بازار از همه ظرفیت‌های درون دولت، سازمان تعزیرات حکومتی، اصناف و بسیج اصناف استفاده شود تا نظارت و کنترل قیمت‌ها به صورت عینی و عملی توسط وزارت جهاد کشاورزی تحقق یابد.

همچنین بر اساس تصمیم امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مقرر شد وزارت جهادکشاورزی به صورت روزانه قیمت اقلام خوراکی را از طریق رسانه‌ها اعلام کند و مردم و مصرف‌کنندگان نیز با خرید اقلام به قیمت اعلام شده  راسا بر نرخ‌ها نظارت کنند و با هرگونه تخلف برخورد شود.

در جلسه امروز همچنین با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور به استان بوشهر، موضوع تجارت ملوانی یا اصطلاحاً « ته‌لنجی » بررسی و طرح جدیدی با هدف ساماندهی این نوع تجارت ارائه شد. پس از تبادل نظر درباره این طرح مقرر شد دستگاه‌های مربوطه این طرح را با مشارکت مراجع ذی‌صلاح نهایی کنند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.