0 نظر
184 بازدید

هیچ درخواستی برای مذاکره با آمریکا در کار نیست

double-quot
تهران – جارپرس – سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای برخی رسانه های خارجی مبنی بر درخواست ایران برای مذاکره با آمریکا و آغاز مذاکرات ایران و عربستان سعودی را بی اساس و نادرست عنوان کرد.
کد خبر : 29375
تاریخ انتشار : شنبه 7 اردیبهشت 1398 - 10:47
هیچ درخواستی برای مذاکره با آمریکا در کار نیست

به گزارش جارپرس از اداره کل اطلاع رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه،«سیدعباس موسوی»در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص ادعای برخی رسانه های خارجی مبنی بر درخواست ایران برای مذاکره با آمریکا و آغاز مذاکرات ایران و عربستان سعودی، این ادعاها را بی اساس و نادرست دانست و تاکید کرد: هیچ درخواستی برای مذاکره با آمریکا در کار نیست و در مورد عربستان جز در مسائل و موضوعات مربوط به حج که با توافق از مسائل و روابط سیاسی دو کشور جدا شده است، هیچ گونه مذاکره ای در هیچ حوزه دیگری بین دو کشور در جریان نیست.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: سیاست اِعلامی و اِعمالی جمهوری اسلامی ایران در خصوص همسایگان کاملا روشن و مبتنی بر احترام متقابل، حسن همجواری و همسایگی مسالمت آمیز توام با همکاری و گفت وگو است و تمام همسایگان ایران که واقع بینانه، واقعیت ها و تحولات منطقه ای و جهانی را در نظر می گیرند، در اولویت روابط سازنده توام با احترام متقابل قرار دارند.
موسوی تصریح کرد:از نظر جمهوری اسلامی ایران، عربستان سعودی کشوری مهم در منطقه ماست که طی سال های اخیر در مسیری نادرست با رویکردی غیرسازنده قرار گرفته است و همین امر مصائب و بحران های زیادی را در منطقه ایجاد کرده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد بازگشت مقامات عربستان به مسیر خیرخواهی صادقانه برای ملت های منطقه باشیم که قطعا در چنین شرایطی جمهوری اسلامی ایران، همچون همیشه، آماده تعامل با این کشور در چهارچوب همکاری های منطقه ای و دوجانبه خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.