هزینه درمان بیماران اُتیسم مشمول نظام بیمه سلامت شد
به گزارش جارپرس از ایرنا، «حامد ملک زاده» معاون فرهنگی اجتماعی معاون اول رئیسجمهور اعلام کرد: پس از جلسه خانواده های دارای فرزند اتیسم با محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، تاکنون ۳ جلسه با مدیران انجمن اُتیسم برگزار شده است و ۱۲ مورد از مسائل و مشکلات آنها اصلی شناسایی شد.
وی افزود: عمده مشکلات خانوارهای دارای فرزند اتیسمی به این ۱۲ مورد برمیگردد که مسائلی چون از مشکلات توانبخشی و کمبود تجهیزات گرفته تا حمل و نقل و آگاهی بخشی را شامل می شود. لذا در حال پیگیری برای کاهش مشکلات آنها در این حوزه ها هستیم.
این مقام مسئول تأکید کرد: بررسی این موارد ادامه داشته و تا کنون به نتایج قابل قبولی رسیده که به شرح زیر است:
۱. مذاکره با شهرداری تهران و شروع به کار دوباره برای ساخت مرکز جامع اتیسم پس از یک توقف ۳ ماهه (پیگیری برای رفع کامل مشکل زمین در جریان است)
۲. رفع مشکل ورود جامعه اتیسم به سامانه گمشدگان نیروی انتظامی
۳. اخذ موافقت و ورود جامعه اتیسم به نظام جامع بیمه سلامت (از دی ماه تسویه بیمهای انجام خواهد شد)
۴. موافقت دانشگاه علامه طباطبایی برای مهارتافزایی مربیان اتیسم و افزایش تعداد آنها بهگونهای که تا پایان ۱۴۰۳ مشکلی بابت تعداد و مهارت مربیان در سطح کشور وجود نداشته باشد (دانشگاههای دیگر نیز در دستور کار قرار دارند)
به گفته ملک زاده، مابقی موارد نیز در حال پیگیری است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰