0 نظر
222 بازدید

هاآرتص: اسرائیل ارائه “تسهیلات اقتصادی” به تشکیلات خودگردان فلسطین را بررسی می‌کند

double-quot تهران - جارپرس - در پی درخواست دولت آمریکا از تل‌آویو، منابع عبری گفتند که رژیم صهیونیستی ارائه "تسهیلات اقتصادی" به تشکیلات خودگردان فلسطین را بررسی می‌کند.
کد خبر : 62140
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 تیر 1400 - 8:58
هاآرتص: اسرائیل ارائه “تسهیلات اقتصادی” به تشکیلات خودگردان فلسطین را بررسی می‌کند

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، روزنامه عبری هاآرتص نوشت که اسرائیل در حال بررسی ارائه امکانات اقتصادی به تشکیلات خودگردان فلسطین به منظور ممانعت از طریق فروپاشی آن است.

به گفته هاآرتص از جمله اقداماتی که این رژیم در حال بررسی آن است، کاهش تعهدات مالی تشکیلات خودگردان با هدف کاهش فشار اقتصادی به آن و رسیدن به ثبات است.

این روزنامه به نقل از منابع آگاه از گفتگوهای هادی عمرو، دستیار وزیر خارجه ایالات متحده در امور اسرائیل و فلسطین، در سفر یک هفته‌ای وی به اراضی اشغالی و فلسطین اظهار داشت: وی در این سفر نگرانی دولت آمریکا از وضعیت اقتصادی تشکیلات خودگردان فلسطین را ابراز کرد.

این روزنامه خاطرنشان کرد که عمرو از دولت اسرائیل خواسته است برای جلوگیری از فروپاشی آن با توجه به بحران مالی فعلی و ادامه اعتراضات بی سابقه علیه تشکیلات خودگردان در کرانه باختری، تدابیری را برای حمایت نقدی از آن اتخاذ کند.

طبق نوشته هاآرتص عمرو در سفر اخیرش اوضاع تشکیلات خودگردان فلسطین را چنین توصیف کرد: “مانند یک جنگل خشک که منتظر است کسی آن را به آتش بکشد”.

وی به مقامات اسرائیلی گفت: “اگر نیازهای پولی برای پرداخت حقوق‌ها در کرانه باختری تامین نشود، این می‌تواند منجر به وخامت اوضاع و در نهایت سقوط تشکیلات خودگردان شود.”

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.