نگرانی عمیق پکن از جنگافروزی جدید ترامپ در تنگه هرمز
تهران-جارپرس- سخنگوی وزارت امور خارجه چین پس از دستور «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا برای ازسرگیری محاصره دریایی ایران در تنگه هرمز ابراز «نگرانی عمیق» کرد و خواستار خویشتنداری طرفها و حفظ آتشبس شد.
به گزارش جارپرس از ایرنا از نشریه گلوبال تایمز، لین جیان در نشست خبری امروز(سهشنبه) دستگاه دیپلماسی چین به محاصره دریایی ایران از سوی آمریکا واکنش نشان داد و گفت: بازگرداندن کشتیرانی عادی و ایمن در تنگه هرمز در اسرع وقت، خواسته مشترک جامعه بینالمللی است.
وی افزود: همه طرفهای مرتبط باید با یکدیگر به تفاهم برسند و مسائل را بهدرستی حلوفصل کنند.
این اظهارات پس از آن مطرح شد که آمریکا طی روزهای گذشته جنوب ایران را مورد حملات متجاوزانه قرار داده است. همچنین، دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا، دستور ازسرگیری محاصره دریایی ایران در تنگه هرمز را صادر کرد.
شبکه سیانبیسی نیز گزارش داد که ترامپ، اعمال تعرفه ۲۰ درصدی بر کشتیهای عبوری از این آبراه مهم انرژی جهان را مطرح کرده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین در ادامه اظهاراتش تاکید کرد که پکن نسبت به بازگشت درگیریهای نظامی در منطقه خلیج فارس «نگرانی عمیق» دارد و از همه طرفهای ذیربط خواست به مطالبه قوی جامعه جهانی و کشورهای منطقه برای حفظ صلح و ثبات توجه کنند، خویشتنداری و عقلانیت نشان دهند، آتشبس بهدستآمده را حفظ کنند و از شعلهور شدن دوباره درگیریها جلوگیری کنند.
وی افزود که طرفها نباید اجازه دهند این درگیری تشدید شده و به غیرنظامیان بیگناه آسیب برساند و باید حقوق و منافع مشروع کشورهای ساحلی تنگه هرمز را محترم بشمارند
سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین گفت: پکن آماده است به تلاشهای مستمر خود برای کاهش تنش و کمک به ثبات اوضاع در خاورمیانه و منطقه خلیج فارس ادامه دهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰