0 نظر
168 بازدید

نهنگ‌ها مثل انسان آوازخواندن را فرامی‌گیرند

double-quot

تهران – جارپرس – محققان استرالیایی دریافتند نهنگ‌ها برای یادگیری یک آواز، آن را قطعه‌قطعه فرا می‌گیرند؛ این شیوه‌ای است که انسان‌ها برای یادگیری آوازها از آن استفاده می‌کنند.

کد خبر : 21938
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 9:18
نهنگ‌ها مثل انسان آوازخواندن را فرامی‌گیرند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از ساینس دیلی، هنگامی که محققان الگوی آواز خواندن نهنگ‌های گوژپست را مطالعه می‌کردند، شواهدی را یافتند که نشان می‌داد نهنگ‌های جوان مهارت‌های ارتباطی را با استفاده از شیوه‌ای یاد می‌گیرند که پرندگان برای یادگیری آوازخواندن و انسان‌ها برای یادگیری زبان از آن استفاده می‌کنند.
در واقع در یک جمعیت نهنگ‌ها، همگی یک آواز را می‌خوانند، اما الگوی آواز خواندن آن‌ها در طول زمان تغییر می‌کند.
محققان برای درک نحوه یادگیری نهنگ‌ها روی آوازهایی که در میانه راه کامل شدن بودند، تمرکز کردند و پس از ضبط و تحلیل آن‌ها دریافتند نهنگ‌ها برای ساختن یک آواز، قطعات مختلف آن را با یکدیگر ترکیب می‌کنند.
بر اساس این تحقیقات نهنگ‌ها زمانی به آواز خواندن یکدیگر پاسخ می‌دهند که ساختار یا نوای زیربنایی آوازهای قدیمی و جدید شبیه به یکدیگر باشد.
این شیوه یادگیری نحوه آوازخواندن، تحت عنوان «یادگیری اجتماعی» شناخته می‌شود که در آن جانوران به جای انتقال ژنتیکی رفتارها از یک نسل به نسل دیگر، آن‌ها را از یکدیگی می‌آموزند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه PNAS‌ منتشر شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.