0 نظر
238 بازدید

نخست وزیر ژاپن راهی ایران شد

double-quot
پکن – جارپرس – “شینزو آبه” نخست وزیر ژاپن به منظور دیدار و گفت و گو با مقامات جمهوری اسلامی ایران، ساعتی پیش توکیو را به مقصد تهران ترک کرد.
کد خبر : 29985
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 خرداد 1398 - 4:09
نخست وزیر ژاپن راهی ایران شد

به گزارش خبرگزاری کیودو نیوز، آبه قرار است در سفر به تهران با مقامات ایران در مورد مسائل و موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای دیدار و گفت و گو کند.
قرار است نخست وزیر ژاپن عصر چهارشنبه با استقبال وزیر خارجه ایران، وارد فرودگاه مهرآباد تهران شود او سپس در کاخ سعدآباد از سوی حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال رسمی قرار خواهد گرفت.
او که به عنوان نخستین رهبر ژاپن بعد از چهار دهه به ایران سفر می‌کند قصد دارد از ظرفیت روابط دوستانه و سنتی تهران و توکیو برای کاهش تنش‌ها در منطقه به ویژه میان ایران و آمریکا که به بالاترین حد رسیده است استفاده کند.
برنامه دو روزه سفر “شینزو آبه” به تهران دیدار و گفت و گو با مقامات جمهوری اسلامی ایران از جمله “حسن روحانی” رئیس جمهوری اسلامی ایران است “تارو کونو” وزیر خارجه ژاپن نیز چند ساعت قبل از دیدار آبه با رئیس جمهوری اسلامی ایران، با “محمد جواد ظریف” همتای ایرانی خود دیدار خواهد کرد.
مقامات ژاپن می‌گویند «آبه نمی‌تواند یک واسطه باشد، بلکه هدف او از سفر به ایران کاهش تنش‌ها و افزایش ثبات در خاورمیانه به عنوان تأمین کننده انرژی این کشور است».
ایران تا زمانی که آمریکا معافیت‌های خرید نفت ژاپن را لغو کرد یکی از تأمین کنندگان اصلی انرژی توکیو بوده است.
پیش از این “شینزو آبه” و “حسن روحانی” ۷ بار با یکدیگر دیدار کرده‌اند.
سفر دو روزه “شینزو آبه” به تهران، نخستین سفر یک نخست وزیر ژاپن به ایران در چهار دهه گذشته است پیش از او “تاکئو فوکودا” نخست وزیر وقت ژاپن در سال ۱۹۷۸ میلادی به ایران سفر کرده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.