0 نظر
219 بازدید

موافقت مجلس نمایندگان آمریکا با درخواست ترامپ درباره بسته کرونا

double-quot تهران - جارپرس - مجلس نمایندگان تحت کنترل دموکرات‌های آمریکا، با ۲۷۵ رای موافق و ۱۳۴ مخالف به درخواست ترامپ برای اعطای چک‌های ۲۰۰۰ دلاری به آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا رای مثبت دادند و آن را به سنا ارسال کردند.
کد خبر : 42471
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 9 دی 1399 - 10:12
موافقت مجلس نمایندگان آمریکا با درخواست ترامپ درباره بسته کرونا

به گزارش جارپرس از ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، روز دوشنبه گرچه دموکرات‌ها برای تایید درخواست دونالد ترامپ کمک کردند، اما این اقدام اندکی پس از آن انجام شد که این مجلس به لغو وتوی لایحه دفاعی ۷۴۰ میلیارد دلاری به دست رئیس جمهوری آمریکا رای مثبت دادند. این اقدام اکنون باید در سنای تحت کنترل جمهوریخواهان به رای گذاشته شود.

دونالد ترامپ هفته گذشته تهدید کرد اگر بسته کمک‌رسان کرونا با افزایش مبالغ چک‌ها از ۶۰۰ دلار به ۲۰۰۰ دلار همراه نباشد آن را وتو می‌کند. او یکشنبه از درخواست‌های خود کوتاه آمد چرا که امکان تعطیل شدن دولت آمریکا وجود داشت.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.