معلم برای تدریس قرآن دانش آموزان دوره ابتدایی استخدام نمی شود

تهران – جارپرس – معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: برای مدارس دوره ابتدایی، معلم مجزا که درس قرآن را تدریس کند بکار گرفته نخواهد شد بلکه آموزش قرآن دانش آموزان برعهده معلم هر کلاس است.

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا ، مهدی فیض با بیان اینکه در دوره ابتدایی برای هر کلاس یک معلم بطور اختصاصی انتخاب می شود و در طول سال تدریس و آموزش همه دروس برعهده همان معلم است، افزود: بحث تربیت معلم قرآنی باید توسط دستگاه های مرتبط صورت گیرد و متناسب با نیازهای آموزش و پرورش تحقق یابد و از طرفی دانشگاه فرهنگیان و معاونت ابتدایی آموزش و پرورش نیز متولی این امر هستند.
وی ادامه داد: بهره بردار معلمان قرآنی در دوره ابتدایی، معاونت آموزش ابتدایی است و از این رو یک هماهنگی با دانشگاه فرهنگیان برای تربیت این دسته معلمان باید صورت گیرد و معاونت پرورشی و فرهنگی نیز به عنوان متولی آموزش عمومی قرآن کریم مدارس که کمیسیون آموزش عمومی قرآن زیر نظر این معاونت است، در حال پیگیری این امر خواهد بود.
فیض با بیان اینکه این تعامل سه جانبه هنوز بطور کامل اتفاق نیافتاده، گفت: این مطلب بدان معنا است که آن افرادی که در دانشگاه فرهنگیان قرار است تربیت شوند با توجه به نیازهای این معاونت همخوانی ندارند و از طرف دیگر نیاز معاونت آموزش ابتدایی در راستای جذب معلم قرآنی، همچنان مشخص نیست.
فیض افزود: معاونت پرورشی فرهنگی پیشنهاد تشکیل یک کارگروه اختصاصی برای تربیت معلم قرآنی داده که در این کارگروه هم از معاونت ابتدایی و از دانشگاه فرهنگیان و همچنین از کمیسیون آموزش عمومی قرآن کریم که محتوای برنامه درسی و آموزشی تربیت معلم آموزش رشته قرآن را در دانشگاه فرهنگیان برعهده دارد، دعوت کرده تا با برپایی این کارگروه بتوان نیازهای موجود را برآورد و پاسخگو بود.
وی با بیان اینکه اکنون برای تعداد معلمان قرآن نمی توان عدد و رقمی اعلام کرد، افزود: برای دوره ابتدایی همان معلمی که دروس دیگر مانند فارسی و ریاضی و یا خواندن و نوشتن را تدریس می کند، آموزش قرآن دانش آموزان نیز بر عهده آن معلم گذاشته شده است.
فیض گفت: در این رابطه دوره های برای تربیت مربیان قرآنی در نظر گرفته شده که مخاطبان آنان معلمان مدارس هستند و رشته این مربیان قرآن و احداث و امسال آن نیست.
وی با بیان اینکه البته با اعمال این رویه اختلاف دیدگاه ها وجود دارد که یا همان معلم که در مدرسه تدریس می کند قرآن را به دانش آموزان بیاموزد یا اینکه یک معلم آموزش قرآن را برعهده گیرد، اظهار کرد: این اختلاف در زمانهایی وجود داشت و بنابر دیدگاه مسئولان وقت اجرا می شود، اما اکنون آموزش قرآن در کلاس درس برعهده معلمان قرار داده شده و دیگر نیاز نیست برای مدارس معلم قرآن مجزا استخدام کرد و از این رو آمار معلمان قرآنی را باید همان تعداد معلمان مدارس ابتدایی برشمرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰