0 نظر
218 بازدید

معاون ترزا می: انگلیس ممکن است در آینده به اتحادیه اروپا بازگردد

double-quot

لندن-جارپرس-دیوید لیدینگتون معاون اول نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد که این کشور ممکن است در آینده به اتحادیه اروپا اصلاح‌شده بازگردد؛ مساله ای که به گفته او پارلمان انگلیس در آینده پیرامون آن تصمیم‌گیری خواهد کرد.

کد خبر : 24449
تاریخ انتشار : شنبه 30 دی 1396 - 12:39
معاون ترزا می: انگلیس ممکن است در آینده به اتحادیه اروپا بازگردد

به گزارش جارپرس از ایرنا، دیوید لیدینگتون که هفته گذشته جانشین «دامیان گرین» شد در گفت‌وگو با نشریه دیلی تلگراف که روز شنبه منتشر شد اظهار داشت: به نظر من اتحادیه اروپا در آینده دستخوش تغییر خواهد شد… شاید ما با یک اتحادیه اروپایی که یک نسل آینده تغییر کرده باشد روبرو شویم که بر این اساس پارلمان در مورد آینده رابطه ما تصمیم‌گیری خواهد کرد.
وی بابیان اینکه انگلیس و کشورهای اروپایی، صرف‌نظر از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، در حوزه سیاسی و اقتصادی با یکدیگر همکاری دارند، بیان داشت: امروز نمی‌توانم پیش‌بینی کنم که آینده همکاری‌های ما با اتحادیه اروپا چگونه خواهد بود و یا طی ۱۰ یا ۲۰ سال آینده چه نوع روابطی شکل خواهد گرفت. سیاستمداران انگلیسی در مورد رابطه عمیق و همکاری ویژه ما با اتحادیه اروپا تصمیم خواهند گرفت و در آن زمان شاید تصمیم مان را در رابطه با بازگشت به اتحادیه اروپا تغییر بدهیم.
این سیاستمدار ارشد انگلیسی که در جریان همه پرسی برگزیت به ماندن در اتحادیه اروپا رأی داده بود، اظهار داشت که دیدگاهش در مورد برگزیت تغییری نکرده اما به‌عنوان یک فرد حامی دمکراسی وظیفه دارد تا رأی مردم کشورش را به خروج از اتحادیه اروپا به اجرا بگذارد.
لیدینگتون در این مصاحبه همچنین بیان داشت که این کشور ممکن است در جریان مذاکراتش با اتحادیه اروپا به توافقی دست یابد که در بازار مشترک اتحادیه اروپا عضو بماند.
مرحله اول مذاکرات برگزیت در ماه دسامبر (آذرماه) سال گذشته به پایان رسید و گفت‌وگو درباره آینده روابط و همکاری‌های تجاری میان دو طرف، از ماه مارس آغاز خواهد شد.
هفته گذشته رهبران اتحادیه اروپا طی اظهاراتی در نشست پارلمان اروپا در استراسبورگ تأکید کردند که آغوش اتحادیه اروپا همچنان برای بازگشت انگلیس به این اتحادیه باز است.
دونالد توسک رئیس شورای اروپا گفته بود: اگر دولت انگلیس به تصمیم خود درباره ترک اتحادیه اروپا پایبند باشد، برگزیت با تمام پیامدهای منفی‌اش در ماه مارس سال آینده به واقعیت می‌پیوندد؛مگر اینکه دوستان انگلیسی ما قلبا نظرشان در این رابطه تغییر کند.
وی تصریح کرد که آغوش اروپا همچنان برای بازگشت انگلیس به این اتحادیه باز است.
ژان کلود یونکر رئیس کمیسیون اروپا نیز خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را ‘فاجعه’ دانست و آن را یک بازی باخت-باخت برای انگلیس و اتحادیه اروپا توصیف کرد.
وی افزود: همان‌طور که دونالد توسک اظهار داشت آغوش ما برای بازگشت انگلیس باز است. ما انگلیس را از اتحادیه اروپا بیرون نمی‌کنیم، به‌عکس دوست داریم که در این اتحادیه بماند. اگر خودشان بخواهند بایستی به آن‌ها اجازه داده شود تا بمانند.
یونکر گفت: درحالی‌که انگلیس بر اساس ماده ۵۰ پیمان لیسبون از اتحادیه اروپا خارج می‌شود، قادر است با استناد به ماده ۴۹ به این اتحادیه بپیوندد و من آماده‌ام تا این فرایند را تسهیل کنم.
امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه نیز که پنجشنبه گذشته برای دیدار با ترزا می و شرکت در نشست سران دو کشور به انگلیس سفر کرده بود حامل پیامی مشابه برای بازگشت انگلیس به اتحادیه اروپا بود؛ با این حال دولت انگلیس مصمم است تا مطابق با برنامه اعلام شده، یعنی ۲۹ مارس ۲۰۱۹ بهوقت محلی (بامداد ۱۰ فروردین ۱۳۹۸) از اتحادیه اروپا خارج شود.
در همین حال لایحه اصلی پایان برتری قوانین اروپا در انگلیس چهارشنبه گذشته با اکثریت آرا در مجلس عوام انگلیس به تصویب رسید و برای تائید نهایی به مجلس اعیان فرستاده شد. در صورتی که مجلس اعیان نیز نظر مجلس عوام را موردقبول قرار دهد، این لایحه عملاً تصویب و از سوی دولت به اجرا گذاشته خواهد شد.
با تصویب این لایحه «قانون جوامع اروپایی ۱۹۷۲» از قوانین انگلیس حذف شده و قوانین انگلیسی بار دیگر مرجع اصلی قانونی در این کشور خواهند شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.