0 نظر
260 بازدید

مستند شهید حججی تا ۲۰ روز آینده آماده پخش می شود

double-quot

تهران-جارپرس-رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس گفت: مستندی برای شهید محسن حججی به نام «نگاه» در حال ساخت است که مراحل پایانی خود را طی می کند و حداکثر تا ۲۰ روز آینده آماده پخش می شود.

کد خبر : 23569
تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 آبان 1396 - 10:14
مستند شهید حججی تا ۲۰ روز آینده آماده پخش می شود

به گزارش جارپرس از ایرنا،علی اصغر جعفری افزود: در حوزه کارهای سینمایی و تلویزیونی، برای تولید سریال شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تفاهم نامه ای با معاونت سیمای سازمان صدا و سیما منعقد کردیم که خوشبختانه مقدمات کار شروع شده است و سیناپس (متن یک صفحه ای که همه نکات اصلی فیلمنامه را شامل می شود) آن نوشته شده و کارشناسان در حال بررسی آن هستند تا فیلمنامه شروع شود.
وی ادامه داد: امید است این کار ۳۰ قسمتی به عنوان یک کار فاخر برای شناخت نسل جوان از شخصیتی مانند شهید صیادشیرازی به عوان نماد نیروی ارتشی انقلابی متدین بصیر و شجاع به یادگار بماند چراکه نسل جوان به چنین نمادهایی نیاز دارند.

**فیلم سینمایی شهید سرلشکر باقری
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس گفت: برای تولید فیلم سینمایی شهید سرلشکر حسن باقری به عنوان نخبه جوان در دفاع مقدس، کار مشترکی با بنیاد سینمایی فارابی داریم که در حال انقعاد تفاهم نامه با آنها هستیم و امیدواریم تا یک سال آینده آن را آماده کنیم تا روی پرده سینما اکران شود.
جعفری افزود: سه فیلم سینمایی دیگر را در شورا مصوب کردیم و مقدمات پیش تولید و تحقیق و نگارش آن در حال فراهم شدن است.
وی ادامه داد: در حوزه تلویزیون، علاوه بر سریال های در دست ساخت، دو برنامه با عناوین «رویای خاک» و «روبروی ماه» روی آنتن داریم که رویای خاک مربوط به تبیین هنر و سینمای دفاع مقدس، هر هفته از شبکه آموزش پخش می شود و در برنامه «روبروی ماه» نیز ۴۰ کتاب و رمانی که رهبر معظم انقلاب آنها را تقریظ فرموده اند، توسط هنرمندان بخش نمایش، خوانده می شود و با تصاویر متناسب، تصویرگذاری شده و به عنوان یک کار رادیویی و تلویزیونی تولید شده که از شبکه دو سیما در حال پخش است.
جعفری یادآور شد: مستندی به نام منفی ۲۵ نیز آماده و پخش شد که تبیین فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید» است و با استفاده از نخبگان جهان عرب و مبارزان فلسطینی و لبنانی در سرزمین های اشغالی در لبنان و سوریه، تولید و پخش شده و اکنون در حال ترجمه به چند زبان است تا در شبکه های متعدد پخش شود.

** از اسطوره سپاه تا جشنواره موسیقی نیروهای مسلح
رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس گفت: در حوزه موسیقی و سرود، اولین آلبوم تولیدات موسیقی را با هفت تک آهنگ منتشر کردیم و آخرین تولید ما که اکنون درحال تصویرگذاری است، مربوط به سبزپوشان سپاه انقلاب اسلامی می شود که مورد هجمه آمریکایی ها قرار گرفتند و مردم توقع دارند هنرمندان در این حوزه ها ورود پیدا کنند بنابراین کار زیبایی در این زمینه با عنوان «اسطوره سپاه» ساخته شده که تا هفته آینده، تصویرگذاری آن به پایان خواهد رسید و آن را در شبکه های اجتماعی و صدا و سیما پخش می کنیم.
جعفری افزود: اولین جشنواره موسیقی نیروهای مسلح نیز در حال برنامه ریزی است که در بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه تئاتر دفاع مقدس نیز ما تاکنون ۳۰ عنوان کتاب نمایشی را آماده چاپ کردیم و منتظریم که مجوزهای چاپ آن صادر شود و قرار بود هفته دفاع مقدس از این کتاب ها رونمایی شود که چون مجوز نشر آن به موقع نرسید، کار ما عقب افتاد اما به زودی آن را انجام خواهیم داد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.