0 نظر
34 بازدید

معاون دادستان و رئیس دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۷ تهران؛

مراکز درمانی به مباحث ایمنی توجه ویژه داشته باشند

double-quot تهران- جارپرس -جلسه کمیته ایمنی کالبدی با موضوع بررسی نتایج ارزیابی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منطقه ۷ با حضور معاون دادستان و رئیس دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۷ تهران، معاون پیشگیری سازمان مدیریت بحران شهر تهران، شهردار و جمعی از مدیران منطقه برگزار شد.
کد خبر : 148880
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 بهمن 1403 - 15:57
مراکز درمانی به مباحث ایمنی توجه ویژه داشته باشند

به گزارش جارپرس  به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، عباس فرزادنیا معاون دادستان تهران و رئیس دادسرای عمومی، انقلاب اسلامی ناحیه ۷ تهران گفت: تهران دارای جغرافیای خاصی از لحاظ سرزمینی و جمعیتی است و ضرورت دارد به ایمنی آن به ویژه موارد ایمنی مراکز درمانی توجه ویژه شود.

وی افزود: در زمان های مختلف به ویژه در هنگام بحران مراکز درمانی محل آمال مردم است، بنابراین باید این اماکن از لحاظ ایمنی در سطح مطلوب و مناسبی باشند.

معاون دادستان تهران و رئیس دادسرای عمومی انقلاب اسلامی ناحیه ۷ تهران تاکید کرد: مراکز درمانی دارای مشکلات ایمنی، باید حتما از مشاوران و پیمانکاران مورد تایید براساس دستورالعمل ها استفاده کنند و بلافاصله نسبت به ایمن سازی اقدام کنند؛ که در این زمینه ما نیز با آنها همراهی می کنیم.

وی گفت: در صورتی که این اماکن به اخطارهای مکرر توجهی نکنند با جدیت برابر قانون با آنها برخورد قضایی می شود.

محمدهادی علی احمدی شهردار منطقه ۷ نیز در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت مراکز درمانی و ضرورت مقاوم سازی و اجرای مباحث ایمنی در این اماکن گفت: نسبت به اعلام دقیق مشکلات ایمنی مراکز درمانی اقدام شده و براساس قانون مصوب مجلس آماده ایم در این خصوص با بیمارستان ها و مراکز درمانی همراهی کنیم.

وی افزود: چند بیمارستان و مرکز درمانی در منطقه دارای برخی مشکلات ایمنی هستند که باید سریعا نسبت به برنامه ریزی و رفع موارد مشکلات سازمان آتش نشانی و ایمنی آن اقدام کنند و در این موضوع براساس مقررات و قوانین اقدام شده و این اقدامات نیز با جدیت ادامه دارد.

در این جلسه اسماعیل سلیمی معاون پیشگیری سازمان مدیریت بحران شهر تهران نیز از اثرگذاری و تاثیر اجرای این طرح در پایتخت خبر داد و گفت: در این اقدام تیم های متخصص سازه ای، لرزه ای و ایمنی وزارت مسکن، آتش نشانی و سازمان بحران به بررسی دقیق همه موارد اماکن درمانی می پردازند و گزارش آن را ارئه می کنند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه با تلاش مسئولان شاهد افزایش ایمن سازی و ارتقای ایمنی برخی از بیمارستان های و مراکز درمانی دارای موضوعات سازه ای و آتش نشانی در پایتخت بودیم.

در این جلسه صادق بیگی رئیس ستاد مدیریت بحران منطقه ۷ نیز گزارشی از اقدامات و وضعیت ساختمان های درمانی و بیمارستان های محدوده منطقه ارائه کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.