0 نظر
85 بازدید

قیمت بلیت برگشت پرواز‌های نجف به ۲ تا ۳ میلیون تومان رسید

double-quot تهران- جارپرس-معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: قیمت بلیت برگشت پرواز‌های نجف برای تاریخ ۲۷ و ۲۸ مرداد به ۲ تا ۳ میلیون تومان و زیر نرخ مصوب رسیده است.
کد خبر : 143872
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 مرداد 1403 - 8:33
قیمت بلیت برگشت پرواز‌های نجف به ۲ تا ۳ میلیون تومان رسید

به گزارش جارپرس از باشگاه خبرنگاران محمد محمدی‌بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه باقی مانده بلیت پرواز‌های اربعین تا روز شنبه به فروش خواهد رسید، گفت: شرکت‌های هواپیمایی موظف هستند تمامی ظرفیت‌های خود را برای ایام اربعین ارائه کنند و در این بین هیچ شرکتی حق تخلف برای عرضه بلیت ندارد.

وی اظهار کرد: ظرفیت فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۵۰۰ هزار رفت و ۵۰۰ هزار صندلی است و پس از اتمام فروش بلیت‌ها مجوز پرواز‌های فوق العاده را ارائه خواهیم کرد.

محمدی‌بخش توضیح داد: فروش بلیت پرواز‌ها در مسیر برگشت مسافران با قیمت پایین‌تر هم عرضه می‌شود و بررسی‌ها  نشان می‌دهد که قیمت بلیت برای مسیر نجف – تهران طی روز‌های ۲۷ و ۲۸ مرداد به ۲ تا ۳ میلیون تومان در برخی از ساعات رسیده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: مجوز پرواز‌های فوق العاده را هم از روز شنبه ارائه خواهیم کرد و افزایش تعداد مجوز‌ها هم منوط به همکاری بیشتر فرودگاه‌ها است.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.