0 نظر
49 بازدید

در صحن مجلس؛

قالیباف: موضوع بازنشستگان در جلسه نظارتی مجلس بررسی می‌شود

double-quot تهران- جارپرس-رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر برخی از نمایندگان از بررسی موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در جلسه نظارتی صحن علنی مجلس خبر داد.
کد خبر : 145292
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 مهر 1403 - 11:23
قالیباف: موضوع بازنشستگان در جلسه نظارتی مجلس بررسی می‌شود

به گزارش جارپرس ازایرنا، بیت‌الله عبداللهی در جلسه علنی روز سه‌شنبه – ۱۷ مهرماه – مجلس شورای اسلامی در تذکری با تاکید یر اینکه بازنشستگان از اقشار آسیب‌پذیر جامعه هستند، خواستار برگزاری جلسه‌ای در صحن مجلس درباره موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان شد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در تذکر دیگری افزود: بانک‌ها در ۶ ماهه اول امسال تسهیلات را قفل کرده‌اند و فقط وام ازدواج و فرزندآوری آن هم به مقدار بسیار ناچیز پرداخت می‌کنند و اساساً با این تسهیلات تکلیفی مخالف هستند و آن را مانع پیشرفت کار بانک می‌دانند.

وی تاکید کرد: مشکل دیگر در پرداخت تسهیلات، این است که بانک‌ها بخش عمده تسهیلات خود را به عده‌ای خاص می‌دهند.

احمد فاطمی نیز در تذکری گفت:مجلس منتظر اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان است و از رئیس مجلس شورای اسلامی خواهش می‌کنم در جلسه سران قوا این موضوع را پیگیری کنند. چرا که همسان‌سازی حقوق بازنشستگان فوریت دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: همچنین درموضوع فرهنگیان که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شدند و هنوز پول خود را دریافت نکردند، این موضوع فوریت دارد.

در ادامه محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکرات، گفت: موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان در جلسه نظارتی صحن مجلس بررسی می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.