0 نظر
196 بازدید

فنلاند آماده برای جنگ احتمالی غرب و روسیه

double-quot

مسکو – جارپرس – با توجه به تشدید رویارویی های نظامی روسیه و غرب به ویژه آمریکا، فنلاند در حال آماده شدن برای تحمل یک جنگ احتمالی و ایمن سازی از جمله ساخت پناهگاه در برابر یک نبرد در آینده نامعلوم است.

کد خبر : 21768
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 تیر 1396 - 8:08
فنلاند آماده برای جنگ احتمالی غرب و روسیه

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، خبرگزاری اسپوتنیک روز چهارشنبه نوشت: در شرایط وخامت اوضاع بین روسیه و غرب، دولت فنلاند فعالانه سامانه ارتباطات زیر زمینی را بهینه می کند.
در این گزارش به نقل از توماس گروف مفسر آمریکایی آمده است: فنلاند قصد دارد با ساخت پناهگاهها و تونل های زیر زمینی زیر شهر هلسینکی به طول ۲۰۰ کیلومتر در برابر ستیزه جویی های روسیه آماده شود.
رسانه روسی نوشت: اکنون بخش بزرگی از واحدهای زیرساختی نظامی فنلاند مورد استفاده شهروندان غیر نظامی قرار گرفته است، اما شاید این مکان ها چند روز پس از اعلام جنگ، به پناهگاه و مراکز فرماندهی تبدیل شود.
در این گزارش به نقل از منبع آگاه در وزارت دفاع فنلاند همچنین آمده است که این کشور از جنگ جهانی دوم درس گرفته و به همین خاطر شبکه تونل زیرزمینی احداث کرده است.
مقام وزارت دفاع فنلاند خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد، حتی زیر بمباران هم بتوان به زندگی ادامه داد.
منابع دولتی فنلاند به تازگی با انتشار گزارشی اعلام کردند که عضویت احتمالی این کشور در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) می تواند به بروز بحرانی جدی در روابط با روسیه منجر شود.
در این گزارش که برای دولت راست میانه به ریاست «یوها سیپیلا/ Juha Sipila) تهیه شده، آمده است: عضویت در ائتلاف نظامی ناتو می تواند امنیت فنلاند را تقویت کند، اما با واکنش شدید کاخ کرملین مواجه خواهد شد و بر روابط تجاری با روسیه هم تاثیر می گذارد.
ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه نیز چندی پیش در جریان مذاکره با مقام های فنلاند به هلسینکی هشدار داد که اگر وارد پیمان ناتو شود، باید واقعیت حضور گسترده نظامیان روسی را در مرزهای مشترک بپذیرد.
فنلاند در پی انقلاب بلشویکی سال ۱۹۱۷ روسیه و تشکیل اتحاد جماهیر شوروی استقلال یافت، اما در جریان جنگ جهانی دوم و در مقابله با شوروی سابق نزدیک بود این استقلال را از دست بدهد و هزاران نفر هم در جنگ میان دو کشور کشته شدند.
این کشور که در شمال اروپا، هم مرز روسیه، سوئد و نروژ با موقعیت راهبردی به ویژه برای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) قرار دارد، با وجود رویارویی های نظامی، سیاسی و اقتصادی غرب با مسکو، تقریبا بی طرفی را حفظ کرده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.