غریب آبادی: ایران و آژانس گفتوگوهای مفیدی داشتند


به گزارش جارپرساز ایرنا، کاظم غریب آبادی، روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود که نتایج رایزنیها امشب منتشر خواهد شد.
رافائل گروسی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی دیشب (شنبه) برای دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی و گفتوگو درباره آخرین تحولات در فعالیتهای هستهای ایران در چارچوب کاهش تعهدات برجامی وارد تهران شد.
صالحی پیشتر درباره سفر مدیرکل آژانس به ایران گفته بود: بعد از اعلام ما مبنی بر اجرای ماده ششم قانون مصوب مجلس در خصوص توقف نظارتهای فراپادمانی و ارائه نامه در این خصوص به آژانس، رافائل گروسی درخواست سفر فوری به ایران و دیدار با اینجانب را مطرح کرد.
وی افزود: سازمان انرژی اتمی ایران با در نظر گرفتن تعاملات خود با آژانس با این سفر موافقت کرد.
معاون رئیس جمهوری افزود: از آنجایی که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران در حال اجرا است و طرف مقابل هنوز تعهدات خود در زمینه لغو تحریمها را اجرا نکرده است، از تاریخ پنجم اسفند ماه نظارتهای فراپادمانی متوقف خواهد شد، در عین حال در جلسه با آقای گروسی ملاحظات آژانس در چارچوب موافقتنامه پادمان و همکاریهای دو طرف مورد بررسی و گفتوگو قرار خواهد گرفت.
گروسی علاوه بر دیدار با صالحی قرار است با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ملاقات کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰