عمرو موسی کرونا گرفت


به گزارش جارپرس از ایسنا، سایت روزنامه «الأهرام» به نقل از عمرو موسی، دبیرکل اسبق اتحادیه عرب اعلام کرد که این دیپلمات مصری پس از مشخص شدن ابتلایش به ویروس کرونا، خود را در منزلش قرنطینه کرده است.
موسی در ادامه افزود که وضعیت سلامتی وی باثبات است و هنوز به بیمارستان منتقل نشده است و تعدادی از پزشکان وضعیت سلامتی او را پیگیری میکنند و پزشکان به طور مداوم در حال تماس با این دیپلمات مصری هستند.
دبیرکل اسبق اتحادیه عرب خاطرنشان کرد: الحمدالله وضعیت سلامتی من خوب و آرام است و تاکنون نیازی به بستری شدن در بیمارستان نبوده است.
وی از شهروندان مصری خواست هوشیار و مراقب باشند و اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند زیرا که ویروس کرونا با سرعت زیاد در حال شیوع است.
دولت مصر پیشتر چندین اقدام جهت ممانعت از شیوع ویروس کرونا را تصویب کرد که از جمله آنها لغو برگزاری جشنهای سال نوی میلادی، ممانعت از هرگونه تجمع و اعمال جریمه فوری متخلفان است.
مصر در حال حاضر شاهد موج دوم ویروس کرونا است و در روزهای اخیر روند مبتلایان و فوتیهای روزانه بالا رفته است.
طبق آمار وزارت بهداشت مصر، تا عصر روز پنجشنبه گذشته، ۱۳۸ هزار و ۶۲ تن در مصر به ویروس کرونا مبتلا شدند و از میان آنها ۷ هزار و ۶۳۱ تن در اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند و ۱۱۲ هزار و ۱۰۵ تن نیز بهبود یافتند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰