0 نظر
178 بازدید

علت اختلال اینترنت در تهران و مشهد

double-quot تهران - جارپرس - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وقوع دو حادثه را عامل اختلال اینرنت در مشهد و تهران اعلام کرد.
کد خبر : 97829
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 مرداد 1401 - 13:00
علت اختلال اینترنت در تهران و مشهد

 

 به گزارش جارپرس از ایسنا، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: در هفته اخیر دو حادثه داشتیم که یکی از آنها در مشهد رخ داد، روز شنبه بر اثر قصور یکی از پیمانکاران شرکت مخابرات یکسری از فیبرهای نوری مرکز قطع شده بود و حدود ۴ ساعت ارتباطات چند استان اعم از مشهد خراسان جنوبی و شمالی و کرمان دچار اختلال شده بود که برطرف شد با مقصرین احتمالی برخورد خواهد شد.

وی افزود: روز دوشنبه هم یکی از حوضچه‌های شرکت مخابراتی ایران در خیابان کارگر دچار آتش‌سوزی شد که باعث قطع ارتباطات مشترکان شرکت ایرانسل به مدت چهار پنج ساعت و مشترکان شرکت مخابرات شد. ما جلسه‌ای برای بررسی این دو حادثه داشتیم و عامل اصلی که باعث بروز این حوادث شده بود، متاسفانه عدم رعایت اصول حرفه‌ای توسط این اپراتورها بود که در آن اصول پدافند غیرعامل هم رعایت نشده بود.

وزیر ارتباطات ادامه داد: ما مسئول پدافند غیرعامل وزارتخانه را مأمور کردیم که طی مدت دوهفته تمام حوضچه‌ها و مراکز مخابراتی و ابنیه متعلق به اپراتورهای اصلی را بررسی کنند که اگر مشکلی وجود دارد به سرعت برطرف شود. شرکت مخابرات هم حتماً باید ضرر و زیان مشترکان خود و ایرانسل را جبران کند.

زارع‌پور تاکید کرد: سامانه ثبت‌نام برای واگذاری بسته‌های رایگان اینترنت به سه دهک پایین جامعه، اجرایی شد و نزدیک به یک میلیون خانوار ثبت‌نام کردند و از ابتدای مردادماه این بسته برایشان فعال شده است. این یک بسته ۴۰ گیگ تا پایان سال است و برای سال بعد این بسته برای کل سال ۵۰ گیگ خواهد بود.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.