0 نظر
190 بازدید

ظریف عازم رم شد

double-quot

تهران-جارپرس-محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه صبح امروز (پنجشنبه) به منظور شرکت و سخنرانی در سومین کنفرانس بین المللی گفت و گوهای مدیترانه ای عازم رم شد.

کد خبر : 23892
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 آذر 1396 - 6:18
ظریف عازم رم شد

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا از مرکز دیپلماسی رسانه ای وزارت امورخارجه، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه در این زمینه گفت: محورهای اصلی این کنفرانس امنیت مشترک، سعادت مشترک، مهاجرت، فرهنگ و جامعه مدنی است و بنا بر دعوت رسمی آنجلینو آلفانو وزیر امور خارجه ایتالیا، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این کنفرانس شرکت کرده و یکی از سخنرانان اصلی خواهند بود.
وی با بیان اینکه وزیر امور خارجه کشورمان سپس در روز جمعه با سفر به باکو در کنفرانس «قلب آسیا» شرکت می کند، افزود: این کنفرانس با قرار دادن افغانستان در کانون آن، چارچوبی برای افزایش همکاری منطقه ای دوستانه و نتیجه بخش را با هدف تقویت صلح و رفاه منطقه ای فراهم می سازد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: این چارچوب به عنوان مسیری برای رسیدگی به چالش ها و منافع مشترک افغانستان، همسایگان و شرکای منطقه ای آن کشور ایجاد شده و بصورت سالیانه در یکی از کشورهای مشارکت کننده برگزار می شود.
قاسمی خاطر نشان کرد: کنفرانس قلب آسیا شامل ۱۴ کشور مشارکت کننده، ۱۷ کشور حمایت کننده و ۱۲ سازمان منطقه ای و بین المللی است که در این نشست وزیران، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز شرکت خواهد کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.