0 نظر
513 بازدید

طالبان، غنی و همه مقامات دولت افغانستان را عفو کرد

double-quot تهران - جارپرس - طالبان اعلام کرد که به همه مقامات دولت سابق افغانستان از جمله اشرف غنی عفو داده است و به آنها اطمینان داد که می‌توانند برگردند و در افغانستان زندگی کنند.
کد خبر : 65692
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 شهریور 1400 - 14:49
طالبان، غنی و همه مقامات دولت افغانستان را عفو کرد

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، به نقل از تاس، خلیل رحمان حقانی، مسئول جنبش طالبان، در مصاحبه با کانال “جئو” پاکستان گفت که طالبان اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان و امرالله صالح، معاون رئیس جمهور را عفو کرده و از آنها می‌خواهد در صورت تمایل به کشور بازگردند.

وی گفت: بین طالبان و اشرف غنی، امرالله صالح و حمدالله محب (مشاور امنیت ملی) دشمنی وجود ندارد.

حقانی ادامه داد: “ما اشرف غنی، امرالله صالح و حمدالله محب را می‌بخشیم. ما از ژنرال‌ها و همه کسانی که علیه ما جنگیدند، شروع می‌کنیم و تا اشخاص عادی همه را می‌بخشیم.”

وی همچنین از افغان‌هایی که مایل به فرار از کشور هستند، خواست این کار را انجام ندهند و گفت که اظهاراتی مبنی بر انتقام طالبان از آنها “تبلیغات دشمنان” است.

حقانی با تأکید بر اینکه “تاجیک‌ها، بلوچ‌ها، هزاره‌ها و پشتون‌ها همه برادران ما هستند” به همه ملیت‌های ساکن در این کشور قول امنیت داد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.