صنعت شیلات همراه پویش دودرجه کاهش دمای منازل
![double-quot](https://jaarpress.ir/wp-content/themes/tabankhabar/images/double-quot.png)
![صنعت شیلات همراه پویش دودرجه کاهش دمای منازل صنعت شیلات همراه پویش دودرجه کاهش دمای منازل](https://jaarpress.ir/wp-content/uploads/2024/12/fish-breeding-design-25858.jpg)
به گزارش جارپرس از ایاناسید حسین حسینی با بیان این که مشارکت صنعت و جامعه شیلاتی در اقدامات ملی، ذاتا عملکردی مثبت و بیانگر همراهی این جامعه با سیاست های دولت است، افزود: نکته قابل توجه آنکه ناترازی انرژی در بخش آبزی پروری عمدتا بر مصرف برق تمرکز دارد تا گاز . مزارع آبزی پروری در بخش پرورش سردآبی و گرمابی بیشتر در محیط های باز هستند و در مکانهایی انتخاب شدهاند که به کمترین کنترل دمایی نیاز دارند.
وی ادامه داد: مصرف گاز برای گرمایش، صرفا محدود به بخشهای خاص و کم تعداد آبزیپروری، مانند مراکز تکثیر میگو آن هم برای تکثیر زودهنگام و خارج از فصل در زمان کوتاه اواخر زمستان و اوایل بهار میشود . شاید تنها بخش آبزی پروری که در دورهای مجبور به استفاده از سیستم های گرمایشی باشد، ماهیان زینتی است.
رئیس سازمان شیلات ایران بیان کرد: در مجموع آبزیپروری با توجه به انتخاب محیط استقرار، مبتنی بر حداکثر استفاده از شرایط طبیعی محیط منطبق با نیازهای اکولوژیک و رشد اقتصادی گونهای ذاتا و نسبت به سایر محصولات پروتئینی کمترین مصرف گاز را دارد . در این بخش بدلیل ارتقا بهرهوری استفاده انرژی در حوزه برق و آن هم به منظور استفاده از مکانیزاسیون در راستای افزایش تولید در واحد سطح است که با توجه به تغییرات اقلیمی و خشکسالی غیر قابل اجتناب است.
وی تصریح کرد: در این راستا و با هدف انطباق حداکثری این زیربخش با شرایط ، ضرورت ترویج استفاده از انرژیهای تجدید پذیر مانند انرژی خورشیدی راهی به سوی پایداری تولید است.
حسینی از جامعه شیلاتی، بهره برداران و کارکنان شیلات سراسر کشور در ستاد و استانها خواست، ضمن صبر و شکیبایی در شرایط فعلی، شرایط حساس کشور را مد نظر قرار دهند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد:این پویش از سالیان گذشته در سازمان شیلات آغاز شده است. اجرای برخی برنامهها از جمله تنظیم انعقاد قراردادهای مرتبط در برخی استانها بین سازمان جهاد کشاورزی، بانک کشاورزی و شرکت های تخصصی در حوزه انرژیهای خورشیدی و برگزاری دورههای آموزشی با توجه به مزایای استفاده از انرژی خورشیدی در آبزی پروری از مصادیق این اقدامات در این زمینه است.
وی ادامه داد:از سویی تطبیق دوره های پرورش با شرایط محیطی و سیاستی مانند پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی و تنها در دوره آبیاری و صید ماهی، همزمان با پایان دوره آبیاری مزارع و باغات، از جمله سیاست هایی است که ضمن افزایش درآمد کشاورزی با سیاستهای کلان در راستای حفظ منابع آبی و کاهش مصرف انرژی انطباق یافته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰