شناسایی ۳۹۰۸۵ بیمار جدید کرونا در کشور/۱۱۶ نفر دیگر جان باختند


به گزارش جارپرس از ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹ هزار و ۸۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۹۰۲ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۹۲۷ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۱۶۴ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۹۰۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
دو هزار و ۸۵۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۵ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۵۱۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰