0 نظر
217 بازدید

شناسایی ۱۹۱۱۰ بیمار جدید کرونا در کشور/۲۳۶ تن دیگر جان باختند

double-quot تهران - جارپرس - بنابر اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۹هزار و ۱۱۰ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۲۳۶ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
کد خبر : 84305
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 اسفند 1400 - 22:14
شناسایی ۱۹۱۱۰ بیمار جدید کرونا در کشور/۲۳۶ تن دیگر جان باختند

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، از دیروز تا امروز ۲ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹ هزار و ۱۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۵۱۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۵۶۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۲۷۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۵۱۷ هزار و ۴۳۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴ هزار و ۸۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۶ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۵۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.