0 نظر
184 بازدید

سومین شهر بزرگ ایالت آیوا آمریکا به زیر آب رفت

double-quot
تهران – جارپرس – جاری شدن سیل و تداوم بارش باران در ایالت هایی از آمریکا ؛ زندگی هزاران نفر از مردم این کشور را مختل کرده است و تازه ترین گزارش رسانه های این کشور، از به زیر آب رفتن بخش های وسیعی از شهر ‘داونپورت’ (Davenport) سومین شهر بزرگ ایالت آیوا آمریکا حکایت دارد.
کد خبر : 29529
تاریخ انتشار : شنبه 14 اردیبهشت 1398 - 11:18
سومین شهر بزرگ ایالت آیوا آمریکا به زیر آب رفت

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، تارنمای خبری واشنگتن پست و شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارش های جداگانه ای با اشاره به خسارات سنگین سیل در آمریکا گزارش دادند که جاری شدن سیل در این بخش از آریکا دستکم از سال ۱۹۹۳ تاکنون بی سابقه بوده است .
به دلیل افزایش حجم آب در رودخانه می.سی.سی.پی به میزان ۲۲ فوت ( بیش از ۶ متر ) ؛ بخش های عمده ای از شهر داونپورت که در مجاورت این رودخانه قرار دارد به زیر آب رفته است .
شبکه تلویزیونی سی ان ان با نشان دادن تصاویری که سیلاب این شهر را در برگرفته ، افزود: این درحالی است که برای روز پنجشنبه آینده بارش های بیشتری در منطقه پیش بینی شده است .
خبرنگار این شبکه خبری از مناطق سیل زده این شهر گزارش داد: تلاش برای بازکردن خیابان ها دراین شهر باتوجه به اینکه سطح آب رودخانه می.سی.سی.پی بطرز بی سابقه ای بالا آمده است، «بی فایده» است.
وی افزود: چندین روز است که سومین شهر بزرگ ایالت آیوا در این وضعیت قرار دارد و در روزهای آتی انتظار بارش های بیشتر به میزان دو اینچ (۵ سانتی متر) می رود.
این رسانه تصویری آمریکایی ادامه داد: وضعیت اقتصادی و انجام امور کسب و کار در شهر داونپورت به هم ریخته است.
شهر داونپورت با وسعتی بالغ بر ۱۶۸ کیلومتر مربع ، بیش از ۱۰۶ هزار نفر جمعیت دارد.
سی ان ان و واشنگتن پست به میزان خسارات وارده به این شهر ناشی از جاری شدن سیل اشاره ای نکردند.
به گزارش ایرنا ، پیش از این سی ان ان گزارش داده بود: زندگی بیش از ۳۰ میلیون نفر از ساکنان مناطق جنوبی آمریکا از تگزاس تا’ایلینوی’ (شمال میانه آمریکا)به دلیل وخیم شدن شرایط جوی با تهدید جاری شدن سیل مواجه و پروازها نیز دچار اختلال شده است.
میزان بارش های سنگینی که بار دیگر از پنجشنبه گذشته آغاز شده ۳تا۶ اینچ (۷ تا ۱۵) سانتی متر بوده و باعث بالا آمدن سطح رودخانه ‘می.سی.سی.پی’، ‘میسوری’ و همچنین’اوهایو ریور ولی’ (Ohio River Valley) شده است.
بارش های بی سابقه در آمریکا که از اواخر ۱۹ماه مارس (۲۸ اسفند ۱۳۹۷) آغاز شد، ایالت های غرب میانه آمریکا، شامل ایالت های آیووا، نبراسکا و نواحی جنوبی ایالت مینه سوتا را در برگرفت و بالا آمدن سطح آب، منجر به زیر آب رفتن جاده ها و تخریب خانه ها و مزارع شد.
سیل فقط درایالت نبراسکا منجر به خسارت بیش از یک میلیارد دلاری شد و به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی و ۳۴۰ واحد تجاری در این بخش از ایالت آمریکا آسیب زد.
بسیاری از واحدهای مسکونی در منطقه هامبورگ ایالت آیووا نیز در محاصره سیل ناشی از توفان شدید وبارش بی سابقه باران قرار گرفتند.
اداره کشاورزی نبراسکا خسارات کشاورزی ناشی از این سیل را ۴۰۰ میلیون دلار در زمینه محصولات کشاورزی و خسارت احشام را نیز ۴۰۰ میلیون دلار بر آورده کرد.
رسانه های آمریکا ۲۶ فروردین ماه گزارش دادند که توفان در مسیر خود هشت کشته و ۲۵ زخمی برجای گذاشت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.