0 نظر
164 بازدید

سه هزار نفر با فرصت شغلی مناسب به خارج از کشور اعزام شده اند

double-quot

تهران – جارپرس -وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طی یکسال اخیر سه هزار نفر نیروی کار با فرصت شغلی مناسب و چهار هزار و ۸۰۰ نفر بدون فرصت شغلی مشخص برای کار به دیگر کشورها اعزام شده اند.

کد خبر : 6914
تاریخ انتشار : شنبه 15 آذر 1393 - 8:40
سه هزار نفر با فرصت شغلی مناسب به خارج از کشور اعزام شده اند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، علی ربیعی در همایش خدمات فنی و مهندسی کسب فرصتهای اشتغال در بازار بین الملل در مرکز همایش های صدا و سیما، افزود: برای ایجاد اشتغال نیاز به اجماع کار همگانی داریم زیرا اشتغال موضوعی فرابخشی است و انجام آن از عهده یک دستگاه خارج است.

وی اظهار داشت: نیازمند سرمایه گذاری و تدوین قوانین مناسب برای اعزام نیروی کار هستیم به طوری که باید برای اعزام نیروی کار یک برنامه ریزی مناسب طراحی و تدوین کنیم.

وی مساله ایجاد اشتغال را نیازمند اجماع کاری همگان دانست و گفت: اشتغال تنها موضوع یک وزارتخانه نیست بلکه موضوعی فرابخشی است که باید با تامین امنیت سرمایه گذاری، ایجاد فضای امن، حمایت های همه جانبه و بودجه ریزی و برنامه ریزی دقیق و تدبیر انجام شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در دولت تدبیر و امید برای ایجاد اشتغال به همفکری دست یافته ایم، هرچند در سطوح خصوصی و سرمایه گذاری نیاز به اعتماد و همت بلند برای تقویت روحیه کار داریم.

ربیعی، سال های گذشته را ‘رکود تلنبار شده’ تعبیر کرد و افزود: به دلیل عقب افتادگی از برنامه ها باید روحیه بسیجی داشته باشیم تا ۵۶ درصد رشد منفی و عقب ماندگی از رشد را جبران کنیم چرا که این موضوع چالشی پیچیده و بزرگ است و به دلیل برخی از مناسبات از هم پاشیده در ساختار روابط کار بیماری هایی ایجاد شده است بنابراین مانند بسیاری از کشورهای نیاز به اعزام نیروی کار به خارج داریم.

وی با ذکر مثالی درباره ژاپن که پس از جنگ جهانی به عنوان اعزام کننده نیروی کار به منظور انتقال دانش فنی به داخل کشور خود معرفی کرد، گفت: این سیاست در ترکیه و هند نیز اجرا شده و این کشورها از اجرای آن به موفقیت هایی دست یافته اند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای اعزام هدفمند نیروی کار به خارج از کشور، سازمان فنی و حرفه ای با موضوع دیپلماسی مهارتی با موسسه تورین وضعیت مناسبی از نظر برگزاری آموزش مربی را سامان داده ایم به طوری که در تعدادی از کشور های افریقایی و منطقه، آموزش مربی برای کشورهای همسایه و تبادل تجارب صورت گرفته که این امر گامی بزرگی در کنار اعزام نیروی کار به شمار می رود.

ربیعی اظهار داشت: تبادل تجارب گامی بزرگ در کنار اعزام نیروی کار است و این موضوع زمینه شناخت از نیروهای انسانی داخلی و بین المللی را فراهم می آورد.

وی افزود: پس از فرآیند شناسنامه دار کردن نیروی کار بنا داریم امنیت اجتماعی زندگی در ایران تامین شود و نوعی تفاهم به وجود آید که برمبنای آن افراد و خانواده های آنان پس از بازگشت به ایران از خدمات بیمه و بازنشستگی بهره مند شوند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: تنها دلیل اعزام نیروی کار به خارج از کشور انگیزه های اقتصادی نیست بلکه انتقال دانش، ایجاد فضای مناسب ارتباطات بین المللی، آینده نگری و برنامه ریزی و نیازسنجی از دیگر دلایل اعزام نیروی کار به خارج از کشور به شمار می روند.

ربیعی هزینه ایجاد اشتغال را به طور متوسط برای هر نفر در کشور ۵ میلیون تومان و در مشاغل سرمایه بر از جمله صنایع سنگین نظیر پتروشیمی ۲ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی با اشاره به همکاری وزارت امور خارجه و سایر بخش های کشور در اعزام نیروی کار به خارج از کشور، گفت: وزارت امورخارجه سایر کشورها را مکلف به استفاده از نیروی ایرانی می کند و در این زمینه مذاکراتی انجام شده و با برنامه ریزی های درست این فرآیند در کاریابی های خصوصی نیز گسترش خواهد یافت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.