سقوط پهپاد در نزدیکی اربیل عراق


به گزارش روز چهارشنبه جارپرس از ایرنا به نقل از الجزیره، سازمان مبارزه با تروریسم در اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که یک پهپاد بمبگذاری شده در نزدیکی اربیل سقوط کرده اما منفجر نشده است. این سازمان اعلام کرد که سقوط این پهپاد ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح روز چهارشنبه روی داده است. در مدت یک ماه گذشته بیش از ۲۰ مورد حمله پهپادی و موشکی به زیرساختهای انرژی در منطقه کردستان عراق انجام شده و موجب نگرانی دولت بغداد و همچنین مقامات محلی شده است.
پیشتر هم سازمان مبارزه با تروریسم در اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که با سه فروند پهپاد به میادین نفتی در منطقه «زاخو» در استان دهوک در کردستان عراق حمله شده است. همچنین در روزهای گذشته اداره مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق از سقوط ۲ پهپاد انتحاری در میدان نفتی «خورمالا» در استان اربیل نیز خبر داده بود.
پایگاه خبری کردستان ۲۴ در این باره به نقل از «اداره مبارزه با تروریسم» کردستان عراق، این حادثه در ساعت ۸:۲۰ و ۸:۲۵ شامگاه دوشنبه (۲۳ تیر) رخ داد و هیچ تلفات جانی نداشته است. شبکه المیادین در این زمینه، به نقل از فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که یک میدان نفتی در استان اربیل توسط دو پهپاد با منشا ناشناخته، هدف قرار گرفته شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰