0 نظر
228 بازدید

سفیر اسرائیل، لبنان و حزب الله را تهدید کرد

double-quot

تهران- جارپرس-سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در جبران رسوایی ارتش این رژیم در مزارع شبعا، لبنان و حزب الله را تهدید کرد.

کد خبر : 32326
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 مرداد 1399 - 5:57
سفیر اسرائیل، لبنان و حزب الله را تهدید کرد

به گزارش جارپرس ازایسنا، به نقل از سایت خبری i۲۴، دنی دانون، سفیر صهیونیستی در سازمان ملل از تصمیم دولت لبنان درباره ارائه شکوائیه به سازمان ملل در اعتراض به تجاوز این رژیم به مزارع شبعا که روز دوشنبه رخ داد، عصبانی شد.

وی در جبران رسوایی اخیر رژیم صهیونیستی طبق عادت زبان به تهدید گشود و مدعی شد: “اگر حزب الله به غیر نظامیان حمله کند پاسخ خواهیم داد و حزب الله را زیر آوارهای لبنان دفن خواهیم کرد.”

وی در مصاحبه با i۲۴ مدعی شد: احساس بدی نسبت به لبنانی ها دارم. آنها به “اشغال” حزب الله درآمده اند و می دانند این حزب بر بخشی از جنوب لبنان کنترل دارد. اما ما پیام کاملا جدی به دولت این کشور می فرستیم: مراقب حوادثی که در لبنان رخ می دهد، باش وگرنه بهایش را می پردازی.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.