0 نظر
4 بازدید

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید غرامت بپردازند

double-quot بوشهر-جارپرس- سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: با هدایت و حمایت مستقیم رژیم آمریکا و رژیم صهیونیستی، یک حمله تروریستی سازمان‌یافته علیه جمهوری اسلامی ایران انجام شد و بر همین اساس، ایران طلبکار است و عاملان این اقدامات باید پاسخگو بوده و غرامت خسارت‌های وارده به مردم را پرداخت کنند.
کد خبر : 155731
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 بهمن 1404 - 8:59
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید غرامت بپردازند

به گزارش جارپرس از ایرنا، ابراهیم رضایی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: جمع‌بندی نهادهای امنیتی و مستندات موجود نشان می‌دهد آنچه در قالب اغتشاشات اخیر رخ داد، در واقع یک عملیات تروریستی هدایت‌شده بود که به‌صورت هدفمند به شهرهای مختلف کشور تسری یافت و طراحی و راهبری آن بر عهده سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، به‌ویژه سازمان‌های سیا و موساد، بوده است.

وی با تأکید بر تفکیک میان اعتراضات مدنی و اقدامات خشونت‌آمیز افزود: اعتراض و مطالبه‌گری موضوعی طبیعی است و مقصود ما معترضان نیستند، اما شواهد متعدد از جمله اعترافات عناصر مسلح دستگیرشده، گزارش‌های پزشکی قانونی و کشف سلاح‌های قاچاق‌شده، نشان می‌دهد اقدامات خشونت‌آمیز، آتش‌زدن اماکن عمومی، بانک‌ها، مغازه‌های مردم، حمله به مراکز نظامی و هتک حرمت اماکن مذهبی، ارتباطی با اعتراض مدنی نداشته و کاملاً ماهیت تروریستی داشته است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.