0 نظر
17 بازدید

علی آبادی؛

زمستان سال آینده مشکل تامین انرژی نخواهیم داشت

double-quot تهران- جارپرس-وزیر نیرو می‌گوید: وضعیت ما در تابستان سال آینده به مراتب بهتر از امسال خواهد بود.
کد خبر : 147985
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 دی 1403 - 12:48
زمستان سال آینده مشکل تامین انرژی نخواهیم داشت

به گزارش جارپرس از باشگاه خبرنگاران عباس علی‌آبادی وزیر نیرو در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: صادقانه می‌گویم در وضعیت بسیار خوبی از حیث فنی هستیم کشورمان از لحاظ فنی جزء کشور‌های تراز اول دنیاست ما خودمان نیروگاه میسازیم، نگهداری میکنیم و وابسته به جایی نیستیم؛ طبیعی است که ماشین شما وقتی بنزین نداشته‌باشد بخوابد نیروگاه‌ها نیز این چنین هستند.

این مقام مسئول گفت: باید همگی در مصرف سوخت اولیه صرفه‌جویی کنیم. نیروگاه‌های حرارتی در دنیا تابعه قدمت، عمر و.. هستند یک نیروگاه که ساخته می‌شود از آن پنجاه سال استفاده می‌شود نیروگاه‌هایی که ما می‌سازیم راندمان بالای ۵۵ درصد طبق قانون دارند.

او گفت: وضعیت ما در تابستان سال آینده به مراتب بهتر از امسال خواهد بود برای زمستان سال آینده هم برنامه‌ریزی کردیم و انشالله مشکلی نخواهیم داشت.

او در خصوص ماینر‌ها نیز اظهار کرد: تعداد زیادی ماینر که از برق غیر مجاز استفاده می‌کردند، کشف شده است و با آنها برخورد می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.