0 نظر
161 بازدید

رکورد منحصر به فرد استقلالِ ساپینتو

double-quot تهران - جارپرس - با مصدومیت علیرضا رضایی و خروج او از زمین، سینا سعیدی‌فر، دروازه‌بان سوم استقلال وارد زمین شد تا همه ۲۷ بازیکن این تیم در طول فصل جاری به میدان رفته باشند.
کد خبر : 114565
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 بهمن 1401 - 22:11
رکورد منحصر به فرد استقلالِ ساپینتو

 

به گزارش جارپرس از ایسنا، ریکاردو ساپینتو توانست یک رکورد خاص را با استقلال به ثبت برساند. او در دیدار با نفت مسجدسلیمان دروازه‌بان سوم تیمش را هم به بازی گرفت تا با گذشت حدود دو سوم از فصل جاری، همه بازیکنان خود را در این فصل به میدان بفرستد.

بیشتر بخوانید

با مصدومیت سیدحسین حسینی، ساپینتو در چند بازی اخیر از علیرضا رضایی استفاده کرده بود اما او با مصدومیت رضایی مجبور به استفاده از دروازه سوم تیمش یعنی سینا سعیدی‌فر از شروع نیمه دوم بازی با نفت مسجدسلیمان شد.

این اتفاق در حالی است که هیچ کدام از مربیان استقلال در طول یک فصل باشگاهی، از ۲۷ بازیکن مختلف تیم استفاده نکرده‌اند. البته فهرست آبی‌ها برای نیم‌فصل دوم دچار تغییراتی شده و سیاوش یزدانی از جمع آبی‌پوشان جدا شد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.