0 نظر
216 بازدید

روسیه و آ.سه.آن خواستار مقابله با بازگشت تروریست های خارجی از خاورمیانه شدند

double-quot

کوالالامپور – جارپرس – وزرای امور خارجه روسیه و ۱۰ کشور آ.سه.آن در مانیل پایتخت فیلیپین ضمن محکوم کردن حملات تروریستی در سراسر جهان با شدیدترین لحن، خواستار مقابله با بازگشت تروریست های خارجی به این کشورها شده و تروریسم در همه اشکال و مظاهر آن را به منزله یکی از جدی ترین تهدیدات صلح و امنیت بین المللی دانستند.

کد خبر : 22161
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 مرداد 1396 - 5:00
روسیه و آ.سه.آن خواستار مقابله با بازگشت تروریست های خارجی از خاورمیانه شدند

به گزارش جارپرس به نقل از ایرنا، نشست گفتمانی ‘سرگئی لاوروف’ وزیر خارجه روسیه و وزیران خارجه ۱۰ کشور عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا روز دوشنبه در پایتخت فیلیپین برگزار شد و در بیانیه ای بر همکاری برای مقابله با تروریسم تاکید کردند.
در این بیانیه که روز سه شنبه در تارنمای دبیرخانه آ.سه.آن قرار گرفت، تاکید شد هرگونه اقدام تروریستی صرف نظر از انگیزه های عاملان آن، در هر زمان، هر جا، و توسط هر فردی انجام شود با مذهب، ملیت، تمدن و یا گروه قومی خاصی همراه و مرتبط نیست.
در بیانیه وزرای خارجه روسیه و آ.سه.آن با تاکید بر سرکوب و از بین بردن تروریسم بین المللی مطابق با منشور سازمان ملل متحد و به رسمیت شناختن نیاز برای اجرای کامل قطعنامه های این سازمان از جمله قطعنامه های شورای امنیت، آمده است: ما تاکید می کنیم که سازمان ملل باید نقش محوری خود را در هماهنگی برای همکاری های چند جانبه علیه تروریسم ادامه دهد و تلاش های گسترده تر بین المللی علیه تروریسم باید براساس منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل باشد.
این وزرای خارجه با ابراز نگرانی از بالاترین تهدیدات تروریستی ناشی از گروه تکفیری داعش، آن را تهدید و چالشی برای تمدن، صلح بین المللی، امنیت و حاکمیت دولت ها دانستند.
لاوروف و وزرای خارجه آ.سه.آن، آمادگی کشورهایشان را برای تحکیم تلاش ها به منظور سرکوب و مبارزه با این تهدید مشترک و مقابله با گسترش رو به رشد افراط گرایی خشونت آمیز و همچنین تبلیغات تروریستی از جمله استفاده از اینترنت و رسانه های اجتماعی برای اهداف مرتبط با تروریسم اعلام کردند.
روسیه به همراه مالزی، فیلیپین، اندونزی، تایلند، ویتنام، سنگاپور، کامبوج، برونئی، لائوس و میانمار بر افزایش همکاری برای مقابله با سفر روس ها و شهروندان عضو منطقه آ.سه.آن به مناطق جنگی در خاورمیانه به منظور پیوستن به گروه های تروریستی و مقابله با بازگشت تروریست های خارجی که چالشی برای امنیت و ثبات این کشورها به شمار می رود، تاکید کردند .
این وزرای خارجه تصمیم گرفتند به طور مداوم همکاری آ.سه.آن و روسیه را در مبارزه با تروریسم بین المللی تقویت کرده و در این راستا دوره های آموزشی منظم به منظور ظرفیت سازی توسط روسیه برای مأموران اجرای قانون کشورهای عضو آ.سه.آن برگزار شود.
‘ولادیمیر پوتین’ رئیس جمهوری روسیه نیز برای توسعه همکاری ها با آ.سه آن امروز طی فرمانی در جاکارتا، ‘آلکساندر ایوانف’ را به عنوان نماینده دائمی کشورش در اتحادیه کشورهای جنوب شرقی آسیا منصوب کرد.
لاوروف نیز از توسعه و گسترش همکاری ها بین روسیه و اتحادیه آ.سه.آن ابراز رضایت کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.